| Razzvan1612 a întrebat:

Am vazut de cumparat pasile ce te ajuta sa cresti in inaltime.
A baut cineva? Functioneaza?
Am un deficit in inaltime din cauza radioterapiei si mi-e greu sa ma acomodez cu colegi care toti sunt mai mari ca mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Astea sunt povești. Nu te lua după reclame idioate de pe internet. Sportul, kinetoterapia - astea dau rezultate.

5 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

Nu tot ce zboară se mănâncă

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca erau bune pastilele crezi ca se mai duceau oamenii in India sa-si faca operatie de lungire a oaselor, sa stea luni intregi cu un fixator in picioare practic rani deschise, sa dea zeci de mii de euro, sa indure dureri groaznice?
Stiu ca esti complexat dar nu exista cineva care sa nu aiba un complex. Si oricum e mai bine sa fii un pic scund decat sa fii prea inalt

| LisaJulie a răspuns:

Nu exista asa ceva, sunt doar minciuni, vei creste la momentul potrivit

| Invictusman2025 a răspuns:

Exercițiile fizice practicate cu regularitate sporesc creșterea în înălțime chiar și după împlinirea vârstei de 18 ani. Elongațiile la spalier sau bară, alergatul, înotul, baschetul și voleiul sunt printre sporturile care stimulează cel mai mult creșterea în înălțime, însă orice activitate fizică este benefică!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o să reuşeşti să creşti în înălțime cu nimic. Asta e greu acum, dar în timp vei accepta asta.