| giovana a întrebat:

Am vazut in timp, multe intrebari despre o prima vizita la ginecolog si despre teama de necunoscut. Aveti fetelor aici, un link care va duce la o pagina interesanta, cu multe raspunsuri la intrebarile voastre si, multe altele. Sper sa va fie de folos!
http://www.eva.ro/......31698.html

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adriangabor92 a răspuns:

Multumim frumos

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Giovana ma numesc malina am 17 ani si vreau sa-ti spun ca vizita la ginecolog nu e chiar atat de rea precum se spune sau cum gandesc anumite fete.Inainte de a ma marita am avut vreo 5 vizite la ginecolog din cauza unor probleme ale ciclului menstrual si vreau a spun ca domnul doctor saleh majed ma ajutat foarte mult si mi-a dat niste sfaturi cu privire la contactele sexuale care ma ajuta si in casnicie sa nu raman gravida acum si mai multe sfaturi utile.as ruga fetele care au probleme de genul asta sasi invinga teama de ginecolog incercand sa gaseasca un doctor ginecolog femeie si dupa aceea sa incerce sa mearga si la un ginecolog barbat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand exista riscul cel mai mare de a ramane insarcinata?