| madalinax6 a întrebat:

Am vazut multe fete care au fost operata de apendicita! E obligatoriu sa fiu si eu operata? Daca e, e foarte dureros?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DenniDen a răspuns:

Nu toata lumea trebuie sasi scoata apendicul adica sa se opereze...eu nu mam operat pana acum dar multe fete de la mine din clasa sau operat si au zis ca doar cand te trezesti din anestezie o sa te doara putin purta in resti nimichappy fundapuppy dog eyes?

6 răspunsuri:
| Justmed a răspuns:

Pentru cei care nu stiu. apendicita este o boala "organul" se numeste apendice! Acest apendice are rolul de a te proteja si nu este oblicatoriu sa fie extras acest lucru fiind fortat doar de inflamatii puternice!

| ombladon a răspuns:

Nu este obligatoriu si iti dai seama cat de dureroasa este daca se face cu anestezie locala laughing

| Elliana534 a răspuns:

Apendicita se opereaza daca se inflameaza sau blocheaza si jeneaza prea rau. Operatia nu e complicata dar recuperarea e grea, lunga si durasad

| epurasu a răspuns:

Nu trebuie neapărat să fi operată. Doar dacă ai probleme---daca doare, atunci consulti un medic care hotareste ce trebuie facut--operatia nu este complicata!

| cosmin333 a răspuns:

Eu am fost operat la sane ani si nu mi s-a parut a fi chir atat de insuportabil.Acum insa operatiile se fac cu laser, deci nici o taietura si nici obligativitatea lor nu este adevarata.

| Andrushka98 a răspuns:

Nu e neapărat să fi operată. Doar dacă ai probleme.

Întrebări similare