Nu toata lumea trebuie sasi scoata apendicul adica sa se opereze...eu nu mam operat pana acum dar multe fete de la mine din clasa sau operat si au zis ca doar cand te trezesti din anestezie o sa te doara putin purta in resti nimic funda?
Pentru cei care nu stiu. apendicita este o boala "organul" se numeste apendice! Acest apendice are rolul de a te proteja si nu este oblicatoriu sa fie extras acest lucru fiind fortat doar de inflamatii puternice!
Nu este obligatoriu si iti dai seama cat de dureroasa este daca se face cu anestezie locala
Apendicita se opereaza daca se inflameaza sau blocheaza si jeneaza prea rau. Operatia nu e complicata dar recuperarea e grea, lunga si dura
Nu trebuie neapărat să fi operată. Doar dacă ai probleme---daca doare, atunci consulti un medic care hotareste ce trebuie facut--operatia nu este complicata!
Eu am fost operat la sane ani si nu mi s-a parut a fi chir atat de insuportabil.Acum insa operatiile se fac cu laser, deci nici o taietura si nici obligativitatea lor nu este adevarata.
User252426 întreabă: