Nu da banii pe creme si altfel de chestii.Incearca mai intai un tratament naturist.Eu imi fac o masca de fata din lamaie si miere.La mine functioneaza.Pe langa faptul ca usor, usor acneea dispare, iti face si o fata mai luminoasa si mai catifelata.Eu o fac asa:mai intai storc jumatate de lamaie intr-un recipient dupa care pun doua linguri de miere.Trebuie sa fie semi-lichida, ca o crema. Daca este lichida adauga miere pana se mai intareste dupa care aplica masca pe fata.Mie imi ajunge cam 3 saptamani (doar cu jumatate de lamaie si mai multe linguri de miere).O aplic de 3 ori pe saptamana.Am vazut rezultate din prima zi, dar sa nu te astepti la rezultate foarte bune din prima, cu timpul iti dispar acneea si cicatricile provocate de acnee. Succes!
Am uitat sa mentionez, cu masca stai 15-20 min dupa care te speli pe fata cu apa calduta.
Bine, mersi mult!
Unele reclame nu sunt prea sigure de ele adica poate e adevarat ce spune sau poate nu. Reclama aceasta cu "Bio-Oil" s-ar putea sa fie adevarata. Si eu am si merge la cicatriciile lasate de acnee.
Multumesc pentru raspuns.
enigmatica întreabă:
User252426 întreabă: