| neconectat99 a întrebat:

Am văzut multe reclame despre Moringa și despre beneficiile pe care la are și doresc sa-mi cumpăr.
Aveți idee de unde pot comanda?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Poti incerca in cam orice farmacie mare sau la farmacii tip plafar, bio etc ar trebui sa aiba suplimente cu asa ceva, dar nu te astepta la minuni, nu exista suplimente care fac minuni, tratamente insa da, asa cum nu exista elixirul tineretii nici substanta cunoasterii.
Iar daca exista complexe de plante care aduc beneficii, atunci acelea nu sunt deloc ieftine.
Dau si un exemplu, am incercat mai multe luni mierea de manuka, una originala cu factor mare MGO(550+) costa undeva la 300 de lei 250 de grame, nici aceea nu vindeca bolile happy deci ce sa mai vorbim de plante care la 20-30 de lei promit ca scad colesterolul sau vindeca boli, vorbesc de suplimente la modul general ca unele sunt ieftine altele chiar scumpe, de suplimente la 60 de lei care fac... NIMIC.
Atentie sunt unii lacomi care pretind ca marfurile lor sunt pure si de ultracalitate si de aceea justifica sa dai 199 lei pe ceva ce "concurenta " vinde cu 90 de lei.
Eu sunt deopotriva si cu medicina clasica si cu asta de plante, le-ma incercat pe ambele multi ani, insa nimic nu vindeca sau te pune pe picioare precum medicamentele, restul sunt prostii care promit mult si de cele mai multe ori au efect placebo.
Nu castig nimic din urma reclamei la medicamente happy
Si inca o regula, daca medicul nu iti recomanda un anumit supliment, are el un motiv, un om care a studiat ani de zile medicina nu este ca tanti ileana care pune mamaliga pe rana ca sa treaca rana.
De naivitate se si foloseste aceasta industrie a farmaciilor si fabricilor din plante, o industrie dubioasa care nu promite nimic dar culmea are numai beneficii, e dubios cand citesti ca o singura planta are 20 de beneficii, o mafie si multa minciuna in spatele multor suplimente din plante, un fel de teleshopping prin care isi bat joc de oamenii naivi care cauta 'panaceul' universal (pleonasm, stiu) sau cred ca isi vor imbunatati sanatatea prin cure si cure cu tot felul de dubiosenii din plante, care cum am zis de cele mai multe ori au fix ZERO efect.

| dullcat a răspuns:

Buna.Gasesti la plafare, magazine naturiste si unele farmacii (am vazut la dr max).

| Sekim a răspuns:

Ar trebui sa stii ca studiile nu sunt chiar atat de multe si concludente despre aceasta planta, unele spun ca ar functiona, altele ca nu. Ca idee, ca gramaj si pret, cred ca asta ar fi una din cele mai ok variante : https://gymbeam.ro/......avita.html