| MyNameisEduard a întrebat:

Am văzut pe internet că este rău sa dormi pe burtă,de ce mai exact? Eu așa adorm aproape mereu,nu mă simt confortabil altfel, poate doar pe o parte dar pe spate mi-e foarte greu sa adorm.Pot păți ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Se pune presiune pe muschi/organe interne si de asemenea afecteaza coloana, lucruri care pot duce la probleme (dureri de spate/gat/cap, amorteli/furnicaturi, afecteaza circulatia sangelui, odihna de slaba calitate), care de asemenea pot duce la probleme mai grave. Un sfat pentru a te obisnui sa dormi in alta pozitie, dormi pe o parte cu o perna in brate, asa o sa se puna putina presiune pe piept si o sa te simti ca si cum ai dormi pe burta. Daca chiar nu poti dormi altfel, dormi fara perna sau cel putin foloseste una cat mai subtire ca sa nu iti afecteze coloana prea mult, ca de acolo apar cele mai multe probleme.

| MyNameisEduard explică (pentru Sn4k3):

O să-mi fie chiar ușor să ma obisnuiesc cred, adică nu pot dormi fără să nu îmbrățișez o pernă.De obicei dormeam pe burtă și în ultima perioadă dormeam mereu rău, mă trezeam cu dureri de cap, de mușchi si obosit, nu stiu sigur cauza dar sper sa dorm mai bine de acum.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Stai linistit nu patesti nimic atita timp cit te odihnesti poti dormii pe burta, nu ai 160 de kile ca sa sufoci inima, ăia da nu pot dormii pe burtă ca se sufoca, sau cei cu operatii cicatrici pe burtă nu pot dormii de durere.

| Brizbriz a răspuns:

La femei nu se recomanda, pentru ca li se deformeaza sanii daca stau cu greutatea corpului pe ei

| Brizbriz a răspuns:

"acum 13 minute | DropTheBassNow a întrebat:
Am văzut pe internet că este rău sa dormi pe burtă"

unde ai vazut pe internet si de ce nu scria acolo si "de ce nu e bine"?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce drac sa patesti eu dorm si in fund si in cap daca ma pun.