| ihacoswhy a întrebat:

Am vazut sfaturi ca ar trebui sa bei oua crude sau cu lapte si miere dar nu inteleg cum adica "sa bei"? adica pun laptele, mierea, si un galbenus sau albus de ou intr-un bol si le-amestec si apoi beau? si ce gust arehappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
chiar a fost un reportaj la tv despre retetele naturiste si despre consumul lor in stare cruda.
nu mi-a pplacut ce am auzit, dar mentalitatea unora nu o poti schimba..am inteles (din batrani) sunt recomandate ouale de prepelita consumate crude pentru anumite afectiuni, imi tot recomanda si mie acele oua pentru astm, si am zis pas.
se mai face din lapte fiert cu ou batut pentru raceala gat amigdale ..asa am consumat
dar sa il bag pe gat ca pe apa[-x...
O primavara frumoasa sa aihappy

| ihacoswhy explică (pentru caramela):

Am inteles ca din albusul de ou crud se amesteca cu lapte si nu mai stiu ce :bleah

| Cosmin86 a răspuns (pentru ihacoswhy):

Aberatii de copii mici

| Costil_Ştefan_2000 a răspuns (pentru ihacoswhy):

Da ai dreptate rețeta e foarte buna si pentru plamani si ficat parerea mea!?

| HoneyPot a răspuns:

Sfaturi pentru ce? Ouale crude pot sa-ti dea o indigestie serioasa, eu n-as asculta astfel de "sfaturi".

| dya95aloha a răspuns:

Depinde la ce fel de oua te referi. Eu ti-as recomanda ouale de prepelita-au multe aplicatii si sunt foarte sanatoase chiar mai bune decat cele de gaina. Indicat ar fi sa nu le amesteci cu nimic si sa le inghiti pur si simplu asa, fara sa amesteci albusul de galbenus. Spargi oul, il pui intr-o lingura si il dai pe gat.