| Deea236 a întrebat:

Am venit! Buna ziua^^ Va rog ajutati-ma, bunica mea se tuseste rau si nu o poate sa scuipa, iar s-a racit pe nas si pe capu rau sad A luat-o medicamenta, dar nu functioneaza. Am auzit ca lapte si miere se va face buna pentru gatul? Pls help T^T

Fundita♥

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Bunicuta ta trebuie sa ia un sirop expectorant (Mucosolvan sau oricare altul de la farmacie) sau ACC pentru expectoratie (sunt niste tablete efervescente si le pune in apa calduta si le bea incetul cu incetul). Mai poate incerca pentru dureri de cap si inhalatie (poate a facut sinuzita, daca o doare si capul) facuta cu ceai de musetel, un antibiotic si cateva picaturi de menta - toate puse intr-o cratita si cu un prosop pe cap. Dupa asta sa stea in casa, la caldura si cand merge afara sa ia ceva pe cap fiindca este favorizata aparitia alteia, daca nu are grija de ea. Mai poate bea ceai de coaja de soc si lapte caldut de capra - astea ajuta mult plamanul sa-si revina! Multa sanatate la bunicuta ta de suflet!

0 răspunsuri: