Foloseste aceasta crema http://aloeveraforever.ro/produse/ingrijirea-pielii/forever-alpha-e-factor cele care sunt inca roz vor disparea complet si celelalte alb sidefii in timp se vor estompa. Du-te la piscina pentru ca inotul e foarte bun pentru tonifierea musculaturii si a pielii si te va ajuta. Nu fi complexata de ele si o sa vezi ca lumea nici nu o sa le observe. Distractie!
Eu zic sa te obisnuiesti cu ideea, sau sa iti iei pantaloni scurti. am vazut persoane cu operatii mari, arsuri la vedere si nu pareau distruse. se simteau bine.
Conteaza cum te comporți,cum gandești,nu cum arați, frumusețea e trecatoare,vei avea si riduri candva, ce o sa faci? cine te place, te place asa cum ești!
Nu te ingrijora, din 10 femei macar 7 au vergeturi, fie ca s`au ingrasat sau au slabit. Incearca la farmacie, este o crema Galenyc, e cam scumpa dar e eficienta, cel putin la mine a mers. Vergeturile se estompeaza doar, nu dispar. Eu cred ca poti merge la piscina linistita, daca ai vedea cate femei cu vergeturi sunt la stranduri... ai capata incredere.
La piscina oamenii se duc ca sa se distreze nu ca sa-si numere unii la altii vergeturile
Imi pare rau dar vergeturile le porti toata viata pe corp ...cred ca ele se formeaza daca te dezvolti mult prea repede...
Nu baga de seama...cui nu ii place sa nu se uite la tine. nu-i nici asa de grava.lumea trebuie sa te placa pentru ce esti. nu pentru cum arati sau ce ai sau alt ceva...ce e inautrul tau conteaza
In primul rand vreau sa-ti zic sa nu te mai consumi asa. Si eu am, dar nu sunt chiar atat de vizibile. Nu poti spune ca traiesti degeaba daca ai vergeturi in locurile expuse.Fiecare cum l-a lasat Dumnezeu Eu te sfatui sa mergi la piscina. Nu are de ce sa-ti fie rusine. este cat se poate de normal.
Daca nu esti grasa si ai doar vergeturi, nu este o problema atat de mare incat sa nu mergi la piscina. Si pana la urma, nici daca esti putin grasa nu este o foarte mare problema. Sper ca te-am ajutat funda?
Nu sunt grasa Am 57 kg si 1.65. dar in decursul unor ani am slabit si m`am ingrasat din cauza unor probleme
Uite ce iti spun eu( poate nu te ajuta dar eu zic sa incerci): du-te la plafar si cauta un anume unguent(vregisel sau carina) pentru asa ceva apoi da-te cu ulei de masline.Am auzit ca merge... nu ti le ia cu mana dar dupa o saptamana se duc din ele.Atentie! schimba crema din luna in luna pentru ca pielea se obisnueste cu ea.