| weeds a întrebat:

Am viroza si mi-am cumparat nurofen raceala si gripa, dar o prietena mi-a spus ca e toxic si ca se va retrage de pe piata. E adevarat? Daca da, de ce mai e pe piata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Poti sa-l folosesti linistita, nu e toxic daca e luat in dozele prescrise. Sa-l bei insa, intotdeauna dupa mancare, ca sa nu ai probleme cu stomacul.

5 răspunsuri:
| yumeee a răspuns:

Şi eu am auzit ceva despre asta, dar nu e adevărat rolling eyes.
După cum ai spus şi tu, dacă era chiar atât de toxic, nu mai exista pe piaţă.
Dacă vrei să fi sigură poţi să încerci alte medicamente (Paracetamol, Saridon + Ostilococcin pentru grăbirea vindecării).
Însănătoşire grabnică.

| adriangabor92 a răspuns:

Nu

| FloareDeColt_1777 a răspuns:

Inainte de a lua orice medicament, foloseste tratamente naturiste. Stimuleaza cresterea imunitatii organismului. Pentru raceala, foloseste ceaiul Hapciu de 3 - 4 ori pe zi, indulcit cu miere. Incalzeste sare intr-o tigaie, apoi pune-o pe un prosop si aseaza-l pe piept cat e fierbinte si cat poti suporta. Organismul tau va fi ajutat sa omoare singur microbii. Multa sanatate!

| Squmppaaaa a răspuns:

Eo personal nu cred...multe medikamente contin nurofen...asa ca ia nurofen si ridakte pe picioare si zi la prietena ta sa dea in medicina ca sigur bate recordu pentru cea mai proasta nota.

| Heii a răspuns:

Nu cred ca e toxic. Daca era nu il lansau pe piata. Nu cred ce riscau ei amenzi peste amenzi de la ministerul sanatatii... laughing

Întrebări similare