| Zeiss a întrebat:

Am vrut să caut pe internet, dar sincer nu ştiu cum să mă exprim. Am momente foarte lungi în care efectiv simt că-mi dau filme. Mă simt ca pe legale. Simt că merg foarte uşor, dar sunt conştientă, adică îmi dau seama că am întrat în starea aia că altfel n-am cum s-o numesc. În general când sunt cu multe persoane. Aud vocile cu ecou în cap şi un sentiment uşor de frică se trezeşte în mine şi îmi vine să le spun să tacă. Vorbesc incoerent uneori sau tac şi privesc fix încercând să nu-i aud. Când merg nu-mi dau seama că păşesc şi trece timpul fără să-mi dau seama. Îmi vine să leşin rareori şi rămân fără vlagă. Ce poate să fie? Nu vreau un diagnostic, dar poate cineva a mai păţit aşa ceva sau poate a mai auzit. Doresc raspunsuri mai detaliate şi serioase. Mulţumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| pufulescu a răspuns:

Esti sigura ca auzi voci si nu sunt doar gandurile tale care se invart in cap? Daca sunt doar gandurile trebuie sa incerci sa te linistesti, sa nu te mai stresezi, vorbeste cu cineva, o discutie activa care sa iti puna mintea in miscare sau citeste. Am patit-o si eu in adolescenta.

| Zeiss explică (pentru pufulescu):

Nu aud voci. Mi se întâmplă acest lucru când sunt într-un grup de persoane. Vocea lor sună altfel în capul meu faţă de obicei. O aud mai adânc, ca un ecou.

| pufulescu a răspuns (pentru Zeiss):

Hm, o simpla problema auditiva pare! Un medic ORL ai consultat? Si ameteala de care vorbesti poate fi data de o afectiune a urechii interne. Incearca la ORL, dar spune-i toate simptomele, nu este o rusine in fata medicului.

| Pool77 a răspuns:

Du-te la biserica esti posedata.

| Zeiss explică (pentru Pool77):

Okay, asta mi-a făcut seara mai bună rolling on the floor))

| Pool77 a răspuns (pentru Zeiss):

Sper ca stii ca am glumit, si mai repede te-as trimite la mine decat la biserica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate îmi dau seama suferi de Antropofobie (frica de oameni). Citește mai multe despre asta aici: http://www.la-psiholog.ro/info/antropofobia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi voci in cap? doamne fereste. du te mai repede la un doctor, nu sta
oamenii prima data cand aud de astfel de simptome se gandesc la o boala psihica grava. nu ti o pot spune