Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 1 Ianuarie 2025 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Acum în jur de o ora mi- a bubuit o petarda destul de urata aproximativ în mana. Mana e ok, problema este la urechi. Îmi țiuie la greu de vreo ora (nu pare sa se imbunatateasca) și nu aud la fel ...? (mai mult)
Salut, sunt baiat si am 17 ani si as vrea sa stiu daca pot lua ashwagandha la varsta mea, mersi
Ce pastile sunt bune și își fac efectul garantat pentru somn? Am fost diagnosticat cu depresie și anxietate, prin urmare îmi este foarte greu sa dorm, adorm foarte greu și dacă dorm dorm câteva...? (mai mult)
Bună tuturor am o întrebare care mă tot chinuie am avut helicobacteria la stomac, colonul iritat și în 2 luni jumate am slăbit 10 kg, am renunțat la sucuri de tot și la dulciuri cipsuri, și beau...? (mai mult)
Bună de ceva timp tremur aproape zilnic fară nici un motiv am fost doar mai supărată în ultima perioadă, oare are vreo legătură?
De la o vreme am observat ca nu pot să- mi trag in tocmai foarte mult pielea penisului, deși când eram mic am făcut operație pentru asa ceva acum nu înțeleg de ce nu pot sa o trag asa mult, nu...? (mai mult)
Buna. Un tratament pentru pete de batranete pe maini. Am 54 ani si am pe mana 2 pete foarte mici care ma deranjeaza estetic. Eu cred ca la unele persoane apar cu inaintarea in varsta. Exista vreo crema...? (mai mult)
De la astigmatism daca ai deja un ochi puțin mai mare și nu porți ochelari îți poate creste acel ochi și mai mare? Așa de grava e acesta problema? Un tovarăș m- a încurajat să port ochelari,...? (mai mult)
Bună ziua, Va rog sa ma ajutați cu un răspuns, tatăl meu are sonda urinara de 2 luni și gaura pe unde urinează sa lărgit pana jos la ață este normal?
Bună! Acneea poate reveni după tratamentul cu sotret?
Salut, am o problema: de puțin timp a început să mă doară in zona rinichiilor și aș vrea să știu dacă este posibil sa am această durere din cauza că merg în picioarele goale prin casă (deoarece...? (mai mult)
Astăzi cand m- am dus sa urinez am observat ca am un mic punct alb ca un fel de punct de mătreață pe penis, mai mult era ca și cum mi se lua pielea în zona aia, am încercat sa îndepărtez cu ...? (mai mult)
Am observat ca de câteva zile am un cos pe testiculul stâng, ce ar putea fi? Si ce as putea face?(rog seriozitate)
Buna. Am o problema. Urasc ouale, vreau sa le mananc pentru beneficiile pe care le au dar mi- e scarba, nu e vb de textura. Le- am preparat in toate felurile pe care le cunosc, nu mai am idei. Va rog...? (mai mult)
Am o intrebare, motanul meu pleaca de acasa cu zilele. Trebuie sa il sterilizez neapărat la veterinar sau pot si de acasa. E foarte scump la veterinar si raman fără bani sa bag la aparate. Ce părere...? (mai mult)
Buna! Mi- am pus extensii de gene la o fata si cand am vrut sa le dau jos, mi- au cazut foarte multe si gene naturale si nu prea mai am deloc gene, ce pot sa fac sa creasca mai repede/mai cresc macar/in...? (mai mult)
Bunaseara Vreau sa va povestesc aceasta intamplare din copilaria mea, o intamplare de care imi pare foarte rau si nu reusesc sa ma reprind din aceasta depresie in care am intrat Ma gandesc INCONTINU...? (mai mult)
Daca ai anxietate țigările îți amplifica stările? Eram cu un tovarăș pe strada și mai in fata veneau către noi o fata și un băiat și m- a luat anxietatea rău nu știam ce să mai fac eram ...? (mai mult)
Salut TPU știe cineva când stau in pat simt niste șocuri la inima gen numai când stau in pat simt ceva cum vrea sa se oprească sau nu știu din bătut cum se numește astea numai când stau in pat?...? (mai mult)
Fetelor ați mai luat Flamexin comprimate până acum pentru menstruație? Am înțeles ca este bun pentru durerile severe de la menstruație. Până acum am luat doar acele plicuri dar la farmacie am ...? (mai mult)
A incercat cineva ovulele ovulin forte? Cum v-ati simtit de la ele? Dupa cat timp s-a oprit secretia maronie? Multumesc pentru raspunsuri
Am zis sa intreb pooooate stie cineva:)) de ce ma dor ovarele, spatele si am avut si niste scurgeri maronii? se poate sa fie dereglare hormonala sau?
Am zis sa intreb, pooooate stie cineva:)) de ce ma dor ovarele, spatele, am avut si niste scurgeri maronii. poate fi ceva dereglare hormonala sau?
Buna fetelor! Am un par gras si lipsit de volum. Voi ce sampon mai folositi? Si ce alte produse?
Care sunt sansele ca o pers cu hematom f mare, partea din spate a capului, o să supraviețuiască operatiei? Are fibriliatii la inima si este intubat. Va rog frumos dati mi un raspuns, nu mai am liniste....? (mai mult)
Ce se intampla daca am pus putin praf de nitrat de potasiu pe limba raspundeti repede va rog
Buna seara. Sunt disperata. Am o cunostiinta care a baut mult si a cazut si s- a lovit la cap. In momentul in care s- a lovit la cap a adormit instant. Nu cred ca a fost o lovitura f puternica dar a adormit....? (mai mult)
Buna,am o problema o arsura la deget provocată in urma atingerii de soba dacă folosesc cicatridin spray cât durează leziunea in locul respectiv? a mai pățit cineva
Salut, TPU! Ieri trebuia să- mi vină ciclul, dar încă nu a apărut. De la ovulație până acum, am avut în fiecare zi scurgeri similare mucusului cervical, fără nicio urmă de menstruație....? (mai mult)
Bună! Astăzi am achiziționat lipovon și aș dori să știu dacă este original, l- am cumpărat de pe super lida slim. Iar codul este O3BZD82B. Dacă se poate cineva să mi- l verifice vă rog frumos...? (mai mult)
Buna, am pierce in buric de 6 luni și tot am infecție curge foarte multă cu tot cu sânge cel care mi la pus mi- a zis sa folosesc ala ușor Sărata și așa am făcut am folosit niște creme pentru...? (mai mult)
Bună, TPU! Am aproape 16 ani, iar de la un timp am nasul înfundat, mai ales când mă pun în pat, dar cel mai și cel mai rău, seara, înainte de culcare, până nu- mi bag Olynth sau orice...? (mai mult)
Buna ziua. O intrebare : Nu lucrez de doi ani de zile, mai ales de la 1 iulie 2022, in Romania. Am sunat la medicul de familie si l- am rugat sa- mi elibereze o adeverinta, contra- cost bineinteles,...? (mai mult)
Bună seara, am și eu o problema am fost diagnosticat cu atacuri de panica și anxietate...nu stiu dacă e normal sau nu dar tot ma tem ca am alta boala...mi am făcut un rmn la cap, nu e nimic.nu stiu...? (mai mult)
M-am tăiat la buza și e cam mică tăietura da mi-a curs cam mult sange. Îmi va rămâne cicatrice?
Bună ziua! Știe cineva de ce de când m-am lăsat de fumat de 3 săptămâni am respieatie grea dureri de cap și unele junghiuri în spate? Nu are cum sa fie cancer pulmonar la 16 ani
Buna poate stie vreun dr in stomatolofie sau cineva am o masea plombata anul trecut :scos nerv, tratamente iar acum cand mananc ceva ma doare de innebunesc. Nu inteleg daca are nervul scos dxe ce ma...? (mai mult)
Am 15 ani si sunt plinut dar am ginecomastie si nu puteti zice ca este de la grasime, pentru ca la frig sunt mai mici si sfarcurile si sanii si la caldura am sfarcurile sa zic de 2 ori mai mari la fel...? (mai mult)
Bună ziua, sunt un băiat de 17 ani și mi-a ieșit de cam o săptămână un nodul lângă anus, ma doare puțin când il ating, ce ar putea fi?
Am 15 ani si sunt cocosat, nu stau pe calculator aproape deloc in schimb stau pe telefon cu capul pe perna si pe inca ceva ca sa stau cu capul confortabil sunt si putin gras dar as vrea sa scap de ea ...? (mai mult)
ADHD-ul la adulți se mai vindecă vreodată? Ce recomandați unei persoane ce prezintă simptome ale ADHD-ului? Mulțumesc!
Bună seara! Țin sa va mulțumesc tuturor celor care mi ați răspuns la întrebări și m ați încurajat sa trec cu bine peste dischinezie biliara.Am urmat tratamentul și ma simt mai bine, mai am ...? (mai mult)
Menționez că, după contactul sexual, cred că am avut candidoză, deoarece am avut mâncărimi, dureri la intrarea în vagin și secreții albe, groase, însă aceste simptome au dispărut destul...? (mai mult)
Bună, am o întrebare la care nu vreau să fiu judecată deoarece nu știu altundeva să o pun decât la doctorul la care am fost de multe ori. Acum ceva timp am fost diagnosticată cu Tulburare Obsesiv...? (mai mult)
I și secreții albe groase dar mi-a trecut destul de rapid acum nu mai am nimic. Ce poate provoca această secreție abundentă și întârzierea ciclului?
Știți niște pastile de căței pentru căderea părului
Salut! De 4 săptămâni mă confrunt cu o problemă gastrointestinala. În aceste 4 săptămâni am slăbit 5 kg. În prima săptămâna am avut vărsături și diaree. A doua săptămână mi- a ...? (mai mult)
Buna, am o imagine cu o radiografie pulmonara, si daca cineva cu experienta m- ar putea sa ajuta sa inteleg daca exista sau nu vreo problema care reiese din imaginea respectiva, as aprecia mult! Va ...? (mai mult)
Ce soluții am pentru a creste in inaltime? Ce suplimente ce sport? Am 1.55 la 16 ani
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
gabicoo întreabă:
RolandMRD18 întreabă:
Florin0711 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?