Sa slabesti? Ar trebui sa ai macar 45 de kilograme cum sa slabesti? Lasa prostiile!
Sa slabesti? In niciun caz! Nu la varsta asta si 39 kg? foarte putin Mai asteapta cativa anisori
Ti se pare ca esti grasa? esti in crestere abia ai 12 ani nici macar cresterea nu s-a terminat si tu te gandesti la slabit. Fa mult sport bea apa dar nu te gandi la cure de slabit
Ahh, scumpa mea... Şi eu am tot 12 ani, dar eu am 57 de kg! Mie mi se pare că ai o masă corporală bună, aşa că nu e nevoie! Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar valoare orientativă, deci nu exclud un control medical! Dacă tot vrei să mai dai jos din burtică, uite ce să faci: 1. Bea multe lichide, ceaiuri fără zahăr şi sucuri de fructe(cele carbogazoase îngraşă).
2. Uite o dietă mai clară, dată de specialişti în domeniu:
ZIUA I- mic dejun: 1 iaurt degresat si cereale integrale
- gustare: 1 kiwi
- pranz: piept de pui la gratar si salata de varza
- gustare: 1 mar
- cina: piept de pui la gratar si salata de varza
ZIUA II
- mic dejun: 1 pahar lapte degresat, 1 felie branza de vaci, o felie paine prajita
- gustare: 1 mar
- pranz: peste la gratar sau la cuptor, salata sezon
- gustare: 1 kiwi
- cina: peste la gratar sau la cuptor si salata de varza
ZIUA III
- mic dejun: 1 portocala, 1 kiwi, l ou fiert
- gustare: 1 iaurt degresat
- pranz: piept pui la gratar si salata de sezon
- cina: 1 mar, 1 kiwi, 1 ou fiert
ZIUA IV
- mic dejun: peste la cuptor, branza de vaci, 1 ou fiert
- gustare: 2 kiwi
- pranz: peste la gratar sau cuptor, salata de sezon
- cina: peste la gratar sau la cuptor, salata de sezon
ZIUA V
- mic dejun: salata de sezon, branza vaci
- gustare: 1 iaurt fructe
- pranz: supa de legume, un ou fiert
- gustare: 2 kiwi
- cina: orez fiert, salata de sezon
ZIUA VI
- mic dejun: 1 pahar lapte degresat, 1 felie branza vaci, 1 felie paine prajita
- gustare: 1 iaurt degresat sau de baut
- pranz: peste la gratar sau la cuptor, salata varza
- cina: peste la gratar sau la cuptor, salata de sezon
ZIUA VII
- mic dejun: 2 kiwi si 2 mere
- gustare: 1 iaurt cu fructe
- pranz: piept pui la gratar sau la cuptor si salata de sezon
- cina: orez fiert si salata de varza
Sa slabesti? Greutatea ideala la inaltimea ta ar fi de 46 kg si tu vrei sa slabesti? Nu prea cred.
Esti anorexica?
Iti recomand sa mergi la un psiholog. E clar ca ai o problema cu greutatea.Esti deja mult prea slaba pentru inaltimea ta.
Buna. Da'mi voie sa iti spun ca te inseli amarnic ! Tu trebuia sa ai cu cel putin 6 kg mai mult! Eu am 1, 50 si 47 si sunt foarte slaba! Nu te mai gandii la faptul ca esti grasuta, pentru ca nu e bine. Sper sa revii la realitate, anorexia nu e o solutie crede'ma. Pupici.
Hey...esti destul de slaba.nu mai slabi.ai sa devii schelet.si eu vreau sa slabesc dar nu chiar asa.. sa nu devii anorexica esti bine asa cum esti, normal ar trebui sa ai cam 45kg
Andri, 39kg? Si ti se pare ca esti grasa? Ori ai prea mult timp liber si n-ai la ce te gandi ori ai o problema serioasa.Mai asteapta sa cresti vreo 3-4 ani si pe urma poti pune problema asa.Esti in crestere...
Doamne tu copila! de unde vrei sa mai slabesti ca esti slaba?! termina cu prostiile.mai ai si 12 ani...
Carmen133 întreabă: