anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am20 de ani si am o durere de spate insuportabila am intrebat si medici si nu mi-au dat un raspuns concret nu stiu ce sa fac ca nu mai suport durerea stiti voi ceva? mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Sa afli in primul rand care este motivul durerii. Poti avea probleme cu coloana si trebuie luate masuri urgente. Poti lua analgezice si antiinflamatorii pentru ameliorarea durerii gen diclofenac sau ketonal insa grija mare la stomac pentru ca iti pot face rau.
Afla cauza durerii, mergi la alti medici, cere sa ti se faca tomografie, e imposibil sa nu existe o cauza care sa determine durerea insuportabila de care ne vorbesti.Multa sanatate!

| Minnie a răspuns:

Sa mergi la un cabinet de recuperare medicala si sa faci in functie de ce iti va zice doctorul, fizioterapie sau kinetoterapie.Sunt extrem de eficiente metodele.Prima e pentru inlaturarea durerii iar a doua, pentru mobilitatea muschilor.