| CristinaAlice466t a întrebat:

Amețelile si starile de voma, sunt normale in timpul menstruației? Le simt putin si inainte de menstruatie. Aseara m-am trezot fin somn, pentru ca imi venea sa vomit, este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DrGoogle a răspuns:

Gandeste-te ce ai mancat, ce ai baut poate e din cauza alimentatiei, in timpul menstruatiei pierzi multe vitamine si minerale.

| MariaaFairytale a răspuns:

Draga Cristina, nu putem știi noi de fapt exact ce se întâmplă cu organismul tău însă stările astea da mai sunt întâlnite în timpul menstruației. De fiecare data pățești asa?

| CristinaAlice466t explică (pentru MariaaFairytale):

Doar inainte si in timpuld menstruatiei, dar niciodata cat sa imi vina sa vomit, si sa ma trezeasca din somn, nu prea am mancat nimic toata ziua, si seara am mancat foarte repede si mult inainte sa adorm

| IolandaIolanda a răspuns:

Asa patesti mereu cand e perioada aia? Pentru ca daca da, ar trebui sa fi mai atenta la alimentatie, sau este posibil ca asta sa fie o manifestatie normala a corpului tau, eu iti sugerez sa te duci la un doctor