anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ami puteti spune niste sfaturi ce sa fac atunci cand imi vine sa vomit? am stomacul sensibil si imi vine rau sa vomit...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Preventiv, Metoclopramid.
Pa, pa.

| Cherry a răspuns:

Ia dicarbocalm calmeaza orce fel de aciditate la stomac.

| Bubble13 a răspuns:

Poti suge o felie de lamaie sau de portocala sau poti lua o pastilutza numita metoclopramidwinking sper ca te-am ajutat:* ar fi bine si daca ai face un control medical la medicul de familie pa-pawave

| Kainon a răspuns:

Lamaia e cea mai eficienta dupa mine, iar ca pastile un metroclopramid. Ultima data acum 2 saptamani asa mi-a trecut mie cel putin happy

| Lucrian a răspuns:

Iti recomand sucul de aloe de la Herbalife care iti face ca un pansament in stomac si nu mai permite sa-ti fie distrus stomacul.
vezi pe www.nutrienti.eu
totusi, mi se pare o chestie medicala si ti-as recomanda si sfatul unui medic sa vezi exact despre ce e vorba

| Roxyuy a răspuns:

Cand iti vine sa vomiti, sa te gandesti la mancarea care iti place cel mai mult.

| Sperantza a răspuns:

Trebuie sa consumi cit mai mult likid,, ceai fara zahar iar daca ai probleme cu stomacul terciurile sunt un remediu bun pentru a-ti regula stomacul.(iti spun din propria experienta)