| jon22 a întrebat:

Amorteala in brate si laba piciorului plus ceva furnicaturi pot veni de la stres?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndreiSadMan a răspuns:

Daca ai amorteli in brate nu e mai nimic grav decat spasmofilie, distonie neurovegetativa, daca ai si in picioare nu e nimic, daca te doare si inima sau ceva atunci e caz de urgenta si se trateaza in spital, cu infarctele nu se joaca. daca nu tratezi durerea inima iti cedeaza

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Dunamis a răspuns:

Cauzele pot fi multiple, inclusiv de ordin neurologic. Te sfatuiesc sa nu te bazezi pe informatii primite pe TPU si sa mergi la medic.

| helpme25 a răspuns:

Fix asa am si eu! Eu m-am stresat foarte tare de la coloana ca mi-am accidentat-o la 16 ani.
Acum am de vreo 3 saptamini piciorul sting amortit si mina tot. O sa vad ce imi mai recomanda neurolog-ul! Bafta