| SerialAdict a întrebat:

An baut alaltareri la o petrecere...si ieri m-am trezit cu durere de cap.in fine. mahmureala. iar azi inca ma simt de parca nu ma pot concentra pe minic.ca dupa o raceala. Mi-e frica pentru ca am de invatat si nu pot, si mi-e frica sa nu raman asa mereu. Va rog ajutati-ma cu un sfat. Voi ati patit asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| JadenSkye a răspuns:

laughing E oarecum normal, o sa-ti treaca. Ia niste aspirina/algocalmin. Si daca poti, mai culca-te big grin

| Jokeras a răspuns:

Pai, asculta ceva muzica relaxanta, incearca sa te odihneste...

| вèiiiвiii a răspuns:

Baga o tura de somn si iti trece crede-ma love struck!

| emmasweet a răspuns:

Remedii: zeamă de varză, murături, algocalmin, somn.hee hee
E normal ca după o beţie să te simţi astfel, însă nu ai cum să rămâi aşa mereu, de fapt poţi rămâne astfel dacă te vei îmbata tot timpul

| emmasweet a răspuns:

Cumpără-ţi lecitină.sau pune pe cineva să îţi cumpere.sau alte vitamine care te pot ajuta să te concentrezi şi să poţi reţine ce ai de învăţat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa ba prostiile! Numai apa curata te scoate din necaz. Muraturile sunt sarate si-ti fac rau, chiar daca-ti place acritura lor pe moment.
Baga apa cat poti, pe bune. Alcoolul deshidrateaza, d-aia te simti rau. Succes!