Da anticonceptionalele ingrasa, mai ales daca nu sunt cele potrivite pentru tine...du-te la ginecolog si ti le va da el pe cele mai bune.
Poti alege intre :
Pilula combinatã
Pilula monohormonalã
Contraceptive injectabile
Dispozitivul intrauterin
Spermicide
Diafragma
Metode naturale
Sterilizarea chirurgicalã voluntarã
Eu folosesc diane 35, mi lea prescris ginicologul pentru ca am dizbalans hormonal si inceput de histurism. si nu ingrasa, dar poate depinde
In familia mea a fost un caz in care anticonceptionalele au cauzat deregari hormonale care au predispus la ingrasare.Mai bine discuta cu un medic si fa niste teste inainte.Costa mai mult, dar in timp o sa vezi ca se merita acest mic efort.Bafta!
Mancarea ingrasa,dar multe pastile pe baza de hormoni dau senzatia de foame, daca tu deja ai tendinte de ingrasare, luand si anticonceptionale vei accentua si mai tare senzatia de foame, sigur ca nici o sarcina nedorita nu este o optiune, deci parca tot mai bine sa te alegi cu cateva kg decat cu o sarcina, nu crezi?
Anticonceptionalele, daca sunt prescrise corect de medic, nu ingrasa. Dar pentru asta, trebuie sa iti faci un set de analize, pe care ti-l va recomanda doctorul ginecolog sau cel de planning. In plus, inainte de a renunta la prezervativ, atat tu, cat si iubitul tau, ca orice cuplu normal, va trebui sa va faceti analizele pentru a vedea daca sunteti perfect sanatosi si nu aveti vreun virus care sa va puna in pericol.
Anticonceptionalele nu ingrasa, dar cresc pofta de mancare. Ginecologul iti va prescrie insa cel mai potrivit preparat pentru tine si, daca ai grija sa nu cresti cantitatea de mancare, nu te vei ingrasa.