| question3q a întrebat:

Anu trecut prin ianuarie mi-am rupt coloana(3 verterbre), am fost operat si mi-au pus o tija din titan.Intrebarea mea e daca e normal ca dupa 1 an sa ma doara spatele daca merg 4-5 ore sau stau pe scaun tot atat, incat sa nu mai pot face altceva decat sa ma pun imi pat sa-mi revin si imi revin, ma rog nu vreau sa intru in detalii ca oricum who gives a fuck...Nu vreau raspunsuri gen mergi la un medic sa te consulte si din astea. daca stie careva daca e normal asta!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TOOL a răspuns:

Da este normal si eu mi-am rupt o coasta la 6 ani si acum dacă merg în continu ma doare rău în zona aceea.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da este normal.Nu mai esti nou.Esti reparat.Vei avea aceasta sensibilitate toata viata.

| neutrino a răspuns:

Din pacate este normal.

| doctoressa a răspuns:

Din pacate, vei ramane cu aceasta sensibilitate permanent.
http://www.i-medic.ro

| johnnny123 a răspuns:

Eu am avut o operatie la coloana ceva mai usoara - hernie de disc lombara. Desi au trecut patru ani de atunci inca mai simt uneori disconfort. E adevarat, nimic care sa ma puna la pat, dar la schimbari de vreme sau la anumite miscari simt ca nu mai sunt "nou".

Banuiesc ca la un an de la operatie trebuie sa mai faci o vizita doctorului care te-a operat, cam asa e procedura. El iti poate spune daca lucrurile decurg normal. Este posibil sa te mai trimita sa-ti faci si un RMN, acolo se vede totul.

Sanatate!