| Borcanel a întrebat:

Anul acesta am bac-ul si parca deja incep sa am probleme cu materia de invatat, ma gandesc sa incep sa iau cate o pastila de memo+ pe zi. E o idee buna, imi recomandati altceva? Sunt solutii mai bune? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Robert a răspuns:

Invata de acum lasa pastilele.

| tiriboxi a răspuns:

Buna recomandarea mea este sa poti face o planificare a materiei, iar referitor la produsul mentionat pot sa i-ti dau o veste nu tocmai buna in sensul ca nu contine atita substanta activa cit este scrisa pe ambalaj daca doresti ceva mai bun pot sa i-ti sugerez Ginkgo plus de la firma cu care eu colaborez de10 ani, pentru detalii contact tiriboxi@gmail.com

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Si mie mi-a cumparat mama pastile cand am dat bac-ul dar eu cred ca nu isi fac efectul.sunt sigura ca te descurci si fara.