| Matt24 a întrebat:

Anul trecut am fost operat la un degetul mare de la picior din cauza unei unghii ce a crescut dinauntru.Acum,la celalalt picior, acelasi deget, unghia mi se apropie tot mai mult de intrarea in piele si este cam dificil de taiat. Exista ceva tratament impotriva cresterii nenaturale a unghiei sau un mod de taiere astfel incat sa nu risc sa ajung din nou la medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Bambina9000 a răspuns:

Tatal meu are aceiasi probleme el isi taie unghia depa ce face baie pentru ca sa fie mai usor de taiat apoi da cu putin dezinfectant si crema de cicatrizare.Mai are si o unghiera speciala pentru asa ceva
P.S:nu exista nici o crema sau metoda deoarece asa iti va creste mereu de acum incolo
trebuie sa ai grija sa nu-ti intre in piele pentru ca se poate si infecta