anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Anul trecut fratele meu de 14 ani isi freca penisul intre 2 maini si se dadea pe el cu crema de piele in timp ce facea asta, dar a renuntat la asta dupa o saptamana, dupa 4 luni a inceput sa il doara testiculul stang, dar testiculul poate il doare deoarece multi colegi il prind de testicule sau pentru ca el s-a oparit in zona acea din cauza transpiratiei, mi-e frica ca penisul lui nu va mai creste dupa ce a facut cu el, si tot nu stiu de ce il dor testiculele. Voi ce credeti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| kessu a răspuns:

Facea laba bahrolling on the floor si sfatu meu e sa se duca la doctor e cel mai bine

| ICPreda a răspuns:

Salut!
Nu este indicat ca cineva sa te stranga de testicule, doare iar mai apoi este periculos! Durerile pot proveni de la acele stransori sau de la o perioada mai mare de abstinenta sexuala sau Doamne fereste o hernie inghinala. De ce nu vorbiti cu parintii vostrii? Sa se duca cu el la un control la medicul urolog? Nu este nicio rusine. Daca astepti mai mult se pot intampla lucruri grave!
In speranta ca ti-am putut fi de ajutor iti doresc o zi placuta!