anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Anul trecut fratele meu de 14 ani isi freca penisul intre 2 maini si se dadea pe el cu crema de piele in timp ce facea asta, dar a renuntat la asta dupa o saptamana, dupa 4 luni a inceput sa il doara testiculul stang, dar testiculul poate il doare deoarece multi colegi il prind de testicule sau pentru ca el s-a oparit in zona acea din cauza transpiratiei, mi-e frica ca penisul lui nu va mai creste dupa ce a facut cu el, si tot nu stiu de ce il dor testiculele. Voi ce credeti. dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zartbitter a răspuns:

Kevin, penisul unui bărbat se dezvoltă până aproape de vârsta de 19-20 de ani, indiferent de ce faci cu el. Penisul este făcut să îndure multe chestii, ca să zic așa :-)

Pe de altă parte, problema cu testiculele este destul de complexă și sfaturile noastre de aici nu sunt suficiente.
Află de la părinți care este medicul vostru de familie (poate ai mai fost deja la el/ea) și mergi cu fratele tău la cabinet într-o zi.
Va trebui să discutați cu un medic, chiar dacă nu este nevoie de un consult fizic (este suficient să discuți cu medicul). Dacă ți-e rușine, gândește-te că medicii văd situații mult mai ciudate în fiecare zi, iar pentru ei, faptul că cineva are curajul să vină să discute cu ei despre astfel de probleme intime este destul de rar și deci vor aprecia acele persoane. Astfel că vei primi cele mai bune sfaturi și suficientă atenție și discreție din partea medicului :-)

Până atunci, protejați-vă testiculele. Deși este posibil ca durerile pe care le are fratele tău să fie din cauza pubertății și a dezvoltării normale a corpului. Dar, ele sunt foarte sensibile (poate cea mai sensibilă parte a corpului unui bărbat), și barbarismelor colegilor de la școală nu sunt de loc binevenite.

Fă-ți curaj și discută cu un doctor. Mai bine acum decât prea târziu.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si de ce iti este tie frica?laughing