Probabil ti s-a cauzat ceva pe sistem nervos sau e doar o anxietate severa. Un psiholog pentru prima dată ar fi o idee buna, iar la însemnarea lui (sau din propria ta inițiativă) si un psihiatru.
Ce ai?!
Creierul parlit de la prostiile alea
Nu le mai consuma si poate iti revii
Nu stie nimeni si nici un doctor ce substante necunoscute contineau chimicalele ale, si ce,, au ros soarecii,,
Nu mai baga etnobotanice sunt cea mai mare porcarie. Daca vrei ceva bun ia maria dar sa fie curata.Ai ramas cu atacuri de panica si in general panica de la prostia aia, mergi la doctor dar cred ca o sa iti dea calmante, daca eram in state iti dadea o reteta pentru o luna de maria curata si erai ca nou, pana la urma cui pe cui se scoate
In primul rand, nu ai innebunit, sansele sa mori sunt destul de mici, pana la urma, a trecut un an si ceva, bea lichide, macar 2L pe zi de APĂ, de frică vei scăpa într-un final, nu te mai stresa de ea, nodul in gat il ai pentru ca tu crezi ca se va intampla ceva rău oricănd, mănâncă fără pofta dacă altfel nu poti, pentru că trebuie sa te menţii la un stadiu normal, dacă te simti lipsit de viată, manancă. Inima iti bate tare deoarece tu inca te gandesti la asta. (O mica poveste: Si mie imi bate inima foarte tare, daca imi dau tricoul jos pot vedea cum se misca pielea pe mine, toate astea din cauza ca ma gandesc la o persoana iubita, nu, nu a murit, doar s-a despartit de mine, prima iubire. Incerc sa o uit si asa inima imi revine la normal).
Deci, nu mori, nu ai innebunit, daca ai fi facut-o nu scriai asta, este ceva perfect normal sa ceri ajutorul, cineva nebun nu ar recunoaste ca este unul. Fa activitati care te relaxeaza, ca de exemplu, ia-ti telefonul, niste casti, imbraca-te si mergi putin pe strada ascultand melodiile tale preferate. Asa poti lua o gura de aer, ti se mai oxigeneaza creierul si te mai linistesti. Nu mai bea cafea sau fuma, cafeaua e pentru inima si respiratul greu/gura uscata tin de fumat.