| alexandra055 a întrebat:

Anxietate, caderea parului, emotivitate, dificultati in loarea in greutate, pierderi de memorie, dificultate in exprimare a ce suna simptmele astea adunate la o lalta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Poate fi vorba de o afectiune tiroidiana sau de o boala sistemica, dar nu exclusiv. Ar fi bine sa mergi la medic pentru consult si investigatii.
http://www.i-medic.ro/boli/hipertirodism

| anss23 a răspuns:

Depresie,cel mai bine ar fi sa consulti un doctor.Nu astepta ca simptomele sa se agraveze!
Baftahappy

| ZoeyMe a răspuns:

Depresie sau anorexie?

| kogi1983 a răspuns:

Cam toate sun simptome ale anxietatii, iar pe langa asta mai pot aparea si atacuri de panica

| MissxD a răspuns:

Depresie... toate acestea le am eu. Asadar, iti spun din propria experienta!

| alexandra055 explică (pentru MissxD):

Si ce poti face sa iti revii?

| MissxD a răspuns (pentru alexandra055):

Pai la mine s-a cam inrautatit... adica am cumparat o carte de pe net despre depresii, insa imi trec in 3-4 zile. Am problema asta de 4 ani din cauza celor din jur (pun suflet prea mult). Nu imi trece pana nu stau sa plang - asa ma descarc si ma simt cam fara chef de viata. Din cauza depresiilor sufar atat fizic, cat si moral foarte mult. Eu nu gasesc o solutie sa imi treaca de tot. Imi trece o vreme, iar dupa ce sunt suparata cat de putin. iar am depresii. As vrea sa cer ajutorul unui psiholog big grin altceva nu stiu ce sa fac. Si eu as avea nevoie de sfaturi sad

| RazzyFUnik a răspuns:

Depresie

| alexpaul1986 a răspuns:

Mergi la medic, probabil lipsa vitamine