Atacuri de panică și anxietate am avut și eu cândva. Nu am apelat la urgente,ci a trebuit să strâng din dinți și să astept să treacă starea, indiferent cat de încăpățânată era. Oribil! Absolut oribil! Nod în gat când mancam, apetit slab, kilograme pierdute, neliniște indiferent cat de mult incercam sa calmez cu activități sau o gândire mai normala. Până la urmă, a trecut. Am băut ceai de ghimbir și starea s-a mai ameliorat. Iau vitamina D de câteva luni și starea de anxietate abia de o mai simt. Mișcarea e de asemenea o soluție. Nu sa ridici haltere, chit că faci curat in casa sau te plimbi in parc. Asculta muzica de relaxare câteva ore din zi. In acele stări stai întins în pat și goleste-ti memoria de angoase, concentreaza-te pe mediul in care te afli, respiră adânc și eventual ia în mana un obiect moale(squishy-ul sau stresa ball-ul, plușurile sunt indicate) care să-l strangi pentru a-ți descarca ticurile nervoase. Încearcă și vezi efectele.
Incearca si din plante, Seditivax de la Aboca capsule ajuta. Asta inainte sa reincerci tratamentul clasic.
Fa pe langa si psihoterapie, cauta pe cineva priceput. Va fi bine!