Uite,
Cu toate ca nu sunt doctor si asa mai departe, dar nu ti as sugera acest "leac pentru slabit", si eu am avut probleme de greutate si atat de mult am vrut sa slabesc incat am cautat pe net toate metodele posibile, si normal ca mi au dat pastile de slabit si alte lucruri care mai mult strica.
Asadar, apa cu lamaie. bauta pe stomacul gol. in fiecare dimineata slabeste, dar in viitor vei observa probleme cu inima, si asa mai departe, incearca doar sport.
Dar sa fim seriosi, carui adolescent ii pasa de sanatatea sa?
O poti stoarce si bea normal, apa calda se bea pentru a strange stomacul, asadar nu prea conteaza.
Sper ca ti am fost de ajutor, dar ai grija, o alta modalitate de a slabi eficient este cafeaua sau ceaiul verde, cred ca le poti cumpara cu 12 lei de la o farmacie sau magazin cu plante medicinale. Spor la slabit?
Da, apa cu lamaie alcalinizeaza corpul si in anumite situatii, chiar ajuta la slabit.
Nu uita, cantitatea de mancare ingerata si sportul, sunt mai importante in slabit, decat apa cu lamaie.
Nu ajută la slăbit apa cu lămâie. În plus, în timp îți strică dantura, stomacul și îți "mănâncă" calciul și te poți îmbolnăvi de inimă sau pietre la rinichi.