| scorpionalb a întrebat:

Apa minerala ingrasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Sal,da ingrasa(are un continut ridicat de sare) si pe deasupra mai si baloneaza. stiu asta de la un profesor happy

| edy79 a răspuns (pentru ImiPlaceSaEnervezLumea):

Are doar daca nu este filtrata.

| blueangel99 a răspuns:

Apa nu îngraşă, asta în primul rând.

| *Lyttle.me* a răspuns:

Hey!
Te ingrasa plus ca te baloneaza ca dracu.
De ce nu preferi tu apa plata? E mai buna.

| NuImiPunNume a răspuns:

Da, dar nu tare, da in plus afecyeaza inima si rinichi, daca bei multa. si tot timpul numai minerala.winking

| Lɑяisɑ a răspuns:

Nu nu are cum sa ingrase doar ca te face balonata.Eu una cred ca apa plata este mai buna decât apa minerala în cursul unei diete se spune ca trebuie sa bei 2 L pe zi de apa plata dar sa nu exagerezi și sa bei fortat pentru ca atunci mai vin probleme se zice ca apa trebuie sa o bei în funcție de cât îți cere organismul.

| Trolliţă a răspuns:

Nu chiar. Doar ca baloneaza. Si daca vrei sa tii o dieta este indicata apa plata nu cea minerala. ^^

| Adrian4123 a răspuns:

Nu

| RazzyFUnik a răspuns:

Nu e doar o aberatie big grin dar face rau la rinichi

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Nu ingrasa, apa minerala nu ingrasa

| wforweirdo a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaa

| Stefanu a răspuns:

Cine zice ca ingrasa sa nu mai bea apa minerala, numai de la robinet.
Stima!

| acadelecolorate a răspuns:

Da ingrasa.iti dilata stomacu si te face sa mancanci mai mult(cu cat ai stomacul mai mare cu atat tie foame mai tare)

Întrebări similare