Pt tenul gras pur si simplu trebuie sa te speli pe fata cu apa curata de 3 ori pe zi si daca este nevoie si de mai julte ori tenul gras este din cauza prafului sau ceva de genul daca te speli vei avea fata curata si nu iti vor mai aparea crede-ma am trecut prin asta dat pentru ten ia-ti si alceva sa iti dai ceva lichid de preferat bafta!
Este o mare greseala sa punem sare, sau apa sarata, pe fata, tenul gras si acneic il poti curata cu un sapun cu sulf sau cu namol speciale pentru fata, fa de 2 ori pe saptamana masca de piersica(o piersica pasata pe care o aplici pe fata bine curatata si o lasi 15 min sa actioneze si apoi o clatesti), si mai poti folosi masca cu namol o data pe saptamana, poti cumpara plicuri cu argila de la farmacie si le poti amesteca cu putina zeama de lamaie sau putina apa si iese o masca super. cel mai imp este ca dimineata si seara sa te speli obligatoriu pe fata. multa bafta
Buna, am citit intr-un ziar urmatoarele: 1. sa bei in fiecare dimineata un pahar de apa plata cu o lingurita de sare, pe somacul gol. 2. O data pe zi aplici solutie salina concentrata pe fata si o lasi sa actioneze. 3. 1-2 ori pe saptamana aplici o masca de namol salin ce o lasi sa actioneze15-20 min dupa care o indepartezi cu o carpa uda. Eu pentru tenul cu probleme iti recoman unt de shea 100% organic sau alifie de galbenele cu ulei de catina de la domnul Butas Ioan (probabil orice alta alifie naturala asemenatoare este buna). Bafta!
Nu!
pentru tenul gras, cu cosuri ca asta inseamna ten gras(ten predispus la cosuri), trebuie sa folosesti un gel de curatare, exista in supermarketuri, hipermarketuri etc, dar mai sunt si la avon, oriflame...etc.
daca te speli in mod regulat cu un gel de curatare, nu vei mai avea un ten gras, si cosurile vor aparea mai putin.
sper ca ti-am fost de folos.
byee.
Ina sa stii ca am citit pe net, si apa cu sare este foarte buna pentru cosuri...dar depinde si de ten daca vei vedea ca tenul tau nu suporta apa cu sare incheie
Rosualbastruviolet întreabă:
Numai e:) întreabă:
anonim_4396 întreabă: