Da! depinde de ten...Pai...Depinde ce marca e.Eu mi-am luat o sticla (nu mai stiu ce marca era) si nu mi-l usca. Din contra, ti-l revigoreza, il improspateaza si il ajuta. Daca vrei sa ai un ten si mai frumos incearca asta:
Taie cateva felii de lamaie si pune-le intr-un bol.In bol, peste feliile de lamaie pune apa calda-fierbinte. Pune-ti un prosop pe cap si apleaca-te de-asupra bolului.Stai asa vreo 7 min., apoi spala-te cu apa foarte rece ca sa ti se inchida porii.Sa sti ca am incercat asta, si ai un ten fin, curat si, la atingere, e foarte placut.Succes!
Pai...Depinde ce marca e.Eu mi-am luat o sticla (nu mai stiu ce marca era) si nu mi-l usca. Din contra, ti-l revigoreza, il improspateaza si il ajuta. Daca vrei sa ai un ten si mai frumos incearca asta:
Taie cateva felii de lamaie si pune-le intr-un bol.In bol, peste feliile de lamaie pune apa calda-fierbinte. Pune-ti un prosop pe cap si apleaca-te de-asupra bolului.Stai asa vreo 7 min., apoi spala-te cu apa foarte rece ca sa ti se inchida porii.Sa sti ca am incercat asta, si ai un ten fin, curat si, la atingere, e foarte placut.Succes!
Nu, nu il usuca. Functioneaza ca o lotiune tonica. Nu cred ca are vreo importanta marca.