| minix20 a întrebat:

Apa vitamina aqua aia cu vitamine e sanatoasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Orice este la vinzare este sanatos.Mai bine ar trebuie sa te intrebi daca e sanatos pentru buzunarul tau, adica daca are efecte comparativ cu alte ape sau cu apa normala.
Ca idee are exact aceleeasi efect ca si oricare apa, deci is bani irositi, pentru ca o astfel de apa costa mai mult.

Conteaza si gustul, daca iti place o anume apa, ma refer la ce gust are, atunci cumperi pe aia, dar platesti mai mult.
Cea mai buna apa dupa mine ar fi Fiji daca ai vazut auzit.Are un gust aparte, nu stiu mie mi-a placut si pot sa o recunosc din nu stiu cate ape legat la ochi laughing doar gustind pot sa imi dau seama care ar fi Fiji.
Orice produs pus la vinzare ca aliment, ape etc, li se fac analize, nu se aproba pentru vinzare alimente care nu ar fi sanatoase.

Apa simpla este cea mai buna, spun unia. Toate apele is minerale, nu exista apa pura, ma refer in natura, apa pura este aia distilata, restul orice apa are in ea minerale, unele mai multe, altele mai putine, unele in concentratie mai mare, altele concentratie mai mica, fctie de locul de unde iese, ce rosi sunt acolo cit si traseul pe unde curg acele ape.
Apa curigind printre roci, preaiau de la acestea minerale.

Omenii cand vorbesc despre apa minerala, de fapt ei se refera la apele ce au adaos de CO2 deci nici pomeneala de minerale, dar asa sau obisnuit oamenii sa le spuna.

Daca te uiti pe o sticla de apa o sa vezi ingrediente, acolo scrie ce minerale contine acea apa.
Unele ape li se adauga minerale, li se adauga saruri, vitamine, altora li se scot din ele si asa mai departe, pentru a le da un gust anume.
Apa potabila are gust.Ce ai invatat tu la scoala ca nu are gust, miros, aia este apa pura, adica apa distilata.Apa potabila are gust si miros, fctie de ce am spus mai sus ce contine in ea acea apa.

Scuze ca am scris ceva mai mult si cam pe linga ce ai intrebat tu, dar am spus asa informativ, poate te ajuta cumva sa intelegi mai bine, ces cu apele astea de baut.

| ReddY25 a răspuns:

Apa simplă e cea mai bună

| newaccountbye a răspuns:

Nu, dacă citești pe ingrediente vei vedea o parte din Tabelul Periodic

| PringAloe a răspuns:

Nu e buna de nimic, contine niste vitamine care sunt aproape inexistente, la modul ca cantitate de vitamine pe care le contine apa respectiva sunt foart foarte foarte mici!
Apa respective precum toate apele branduite ca fiind bogate in vitamine este doar marketing, bani multi pe ceva ce nu te ajuta cu absolut nimic.

| Ioana06i a răspuns:

Nu.
Apa este cea mai sănătoasă.