| Andra10 a întrebat:

Apelez din nou catre voi, sperand ca imi voi gasi linistea si, bineinteles, un raspuns. Azi noapte nu am dormit decat 3-4 ore (din cauza furtunii). Astazi am fost la 2 petreceri si m-am simtit rau. Ce ma deranjeaza cel mai tare sunt asa zisele dureri de cap, nu stiu cum sa le numesc. In partea dreapta, la tampla, parca simt ca o sa pocneasca ceva, nu ma simt sigura si parca ma gadila ceva. Mentionez ca m-am concentrat toata ziua pe aceasta problema si sunt o fire care se panicheaza din absolut orice. Ce poate fi? Sa fie de la nesomn?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PrecioussGirl a răspuns:

Si eu am probleme cu durerile de cap si atunci cand ma doare tamplele imi bat asa, exact cum ai zis parca imi explodeaza ceva.
uneori ma doare capul pentru ca ma deochiat cineva (sa mirat cineva de mine)
eu zic sa te pui sa te culci, sa te odihnesti. poate iei si ceva de cap si sa papi ceva. macar putin.

| PrecioussGirl a răspuns (pentru PrecioussGirl):

Ma doar tamplele
aolo ce greseala straight face scuze scuze

| PrecioussGirl a răspuns (pentru PrecioussGirl):

Dor * x(

2 răspunsuri: