anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aprox. De 3 saptamani am dureri..initial au inceput de la urechea stanga..am luat nurofen forte. ceva pastile efervescente + otis..la recomandarea farmacistului..cam de o sapt am dureri la aringerea dintilor +toata jumatatea de sus.tample. jumatete de cap..cu o.presiune in crestet. Sapt viitoare voi merge acasa si ma duc la medic..pana atunci. Precizez ca durerea e mai intensa noaptea..nu pot dormii sad ar putea fi o sonuzita maxilara? Sau curent? Am doua masele cariate in partea stanga..si sus si jos
. va rog sa ma ajutati. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Saltbae a răspuns:

Este cel mai probabil de la masele. Posibil ca acele carii sa fi avansat, sa se fi transformat in infecție. Încearcă sa cauți umflaturi in acea parte. Dacă măselele sunt și cariate destul de adânc și sparte, infecția ar putea fi destul de avansată încât sa îți afecteze și urechea și capul. Nu văd alt motiv pentru durerile tale, mai ales ca tu spui ca noaptea este mai rău, înseamnă ca este durerea de dinti. Chiar și atunci când măseaua nu pare atât de avariata, infecția poate continua prin canal pana la os și de acolo in sus.

| anni2334 a răspuns (pentru Saltbae):

Am gingia putin rosie. Din pacate la dentist m-a prog abia in 7 feb.

| Saltbae a răspuns (pentru anni2334):

Încearcă sa iei niște antiinflamatoare sau un antibiotic mai slab, pana pe 7 Februarie îți va mai ameliora durerea.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Problema sunt dintii nu urechile, poate i ti creste maseaua de minte, mergi mîine la un cabinet stomatologic, sa vada dna doctor ce ai, nu mai astepta pana ajungi acasa ca se agraveaza boala, ce vârstă ai?

| anni2334 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

21 de ani multumesc pentru raspuns