Nu iti face. Se elimina, nu se depozitează tot sucul pe care l bei tu doar ca vei fi agitat încontinuu dacă tot bei
Mersi, nu am baut de 2 luni si nu voiam sa patesc ceva
La 13 ani, peste două doze pe zi, deja depășești cantitatea de cofeină.
Ca să îți dai seama :
1 doză de Red Bull are între 76-80 miligrame de cofeină
1 ceaşcă de cafea espresso are între 40-75 miligrame de cofeină
1 cană cu cafea instant (ness) are între 65 - 100 miligrame de cofeină
Un copil până în 16 ani nu ar trebui sa consume mai mult de 60 de miligrame de cofeina pe zi. Iar peste 100 mg / zi, deja devine periculoasă pentru sănătate.
Nu am baut de 2 luni si nu voiam sa se intample ceva
Poți să bei fără probleme sucuri care nu conțin cofeină (nu energizante). Nu că ălea ar fi foarte sănătoase, dar măcar nu sunt atât de dăunătoare.
Ajunge sa bei 1 pe saptamana. Acum, toti iti zic ca se elimina. Crede-ma ca nu se elimina. Un studiu(facut de cei de la Oxford) arata ca riscul sa faci infarct e mult mai mare daca bei.
La 13 ani și una pe săptămână îți poate face probleme daca nu acum pe viitor sigur
Prietene la varsta ta bea un lapte, un ceai sau daca vrei ceva acidulat ia-ti calciu efervescent si sa vezi ce bine te simti.ai timp sa bei si RedBull cand mai cresti.
Prietene, nu ti-am cerut opinia ta despre ce trebuie sa consum la varsta mea. Sunt constient de riscurile care pot veni de la bauturile energizante. De aceea beau un energizant pe luna sau pe 2 luni.
Pace
Ma bucur ca esti constient de riscuri.dar o data cu intrebarea pusa de tine trebuia sa te astepti la fel si fel de opinii? pace si tie si sa cresti sanatos
Ok, multumesc prietene