| loveruh556 a întrebat:

Ar trebuii sa slabesc?
Am 51 kg si 1.63m. Daca da, ziceti-mi niste exercitii sau diete pentru slabire.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Eu cred că nu ar trebui să te mai chinui deoarece arăţi bine pentru înălţimea ta...

Dacă totuşi vrei să slăbeşti, să vorbim în primul rând de alimentaţie.
Trebuie să ai un stil de viaţă sănătos.
Încearcă să nu consumi grăsimi, prăjeli, dulciuri, pâine şi băuturi acidulate.
Mănâncă carne de pui fiartă sau la grătar, salată, iaurt degresat, Bake Rolls, multe fructe şi multe legume.
Dacă îţi este poftă de ceva dulce, nu mânca prăjituri şi ciocolată. Mănâncă iaurturi Jogobella deoarece sunt sărace în calorii, batoane Fitness, biscuiţi Belvita sau fructe.
Încearcă să nu iei mese la ore târzii.

Sportul are un rol important, de asemenea. Dacă ai posibilitate înscrie-te la sală la Aerobic sau la aparate.
Poţi alerga seara sau poţi face acasă abdomene, genoflexiuni, flotări, etc.
Caută pe Youtube filmuleţe cu exerciţii pentru anumite părţi ale corpului. Găseşti de orice fel.

Pa-pa.

9 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă ai deoarece, aceasta trebuie corelată cu înălţimea şi greutatea.

Oricum, aş zice că e foarte BINE aşa cum eşti!

NU mai trebuie să slăbeşti!

Dacă vrei, să-ţi introduci datele la linkul următor şi vei vedea mai exact :
http://www.dietetik.ro/info/calculator

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ai greutate normala, nu ar mai trebui sa mai slabesti.
Trebuie doar sa te mentii asa cum esti.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai greutatea potrivita pentru inaltimea ta.
http://www.doctor.info.ro/calculator_imc.html
Daca vrei sa mai dai jos grasimea depusa, incearca sa faci mult sport: alergat, mers cu bicicleta/role, saritul cu coarda etc.

| andrw1929 a răspuns:

Ai greutatea potrivita big grin!
Dar daca tot ti mortis sa slabesti alearga macar 20min pe zi!

| DolceChrs a răspuns:

Bună. Nu știu dacă ai auzit despre raportul dintre greutate și înălțime, dar îți zic și eu big grin
De exemplu la tine. ai 1, 63. ar trebui să ai 53 de kg.
Sper că ți-ai dat seama.
Greutatea trebuie să fie mai mică cu 10 decât înălțimea.
Ca exerciții eu îți recomand să alergi, să mergi pe jos când ai ocazia. iar seara înainte de culcare poț face niște abdomene., dar înainte încălzește-te!
Și o alimentație corectă te va ajuta +2l de apă :d
Sper că ți-am fost de ajutor big grin

| d182 a răspuns:

Cat timp te simţi bine în pielea ta nu cred că e cazul să slăbeşti. oricum ai o greutate foarte bună pentru înălţimea ta.

| Trrranquila a răspuns:

Nu trebuie să slăbești, ești bine așa, părerea mea. Și eu am 1.64 și 50-51 de kg :*

| lol5755 a răspuns:

Decat sa faci o cura drastica sau ceva mai bine sa faci sport. Sa alergi o ora sau sa te dai cu bicicleta, sa inoti, orice sport happy

| Yana29 a răspuns:

Buna, si eu am avut rezultate frumoase cu Super Slim. Acum vreo 2 ani am slabit cu el 12 kg. Acum am pus cam 6 kg si asi fi vruta sa le dau jos bineneteles ca al luat din nou super slim dar nu si-a m-ai facut treaba... Din pacate a doua oara nu isi mai face efectul. Cu toate astea am inceput sa iau REGENON la fel ca si super slim ( pentru ca contine anfetamina) cam 2 pastile pe zi si am slabit 8 kg intr-o luna... Daca doriti va las o adresa unde il gasiti relaticlienti@yahoo.com