Nu prea e bine, mai ales pe termen lung. Nu poţi să-ţi faci rost de nişte jaluzele sau poate un material gros, care să-ţi permită să blochezi lumina care vine din spatele calculatorului?
Buna kwonkick3r.
Tin sa iti zic ca lumina ecranului e cea mai daunatoare, bineinteles conteaza mult intensitatea si distanta de calculator.
Lumina naturala nu e atat de rea precum pare, soarele nu bate 24 din 24. In plus O sa fie ore fixe cand soarele bate in geamul tau. Nu profita de aceasta situatie, si in rest nu are de ce sa se intample nimic rau.
Teoretic nu are ce sa se intample, decat sa iti oboseasca ochii. Cel mai potrivit este ca sursa de lumina sa vina din spate sau din partea stanga, respectiv dreapta. Chiar daca nu sesisezi, pentru ochi este un efort sa poata sa fie atenti si la calculator si sa evite lumina care se creaza pe langa, deci incearca, cumva sa nu mai stai fix cu fata spre geam si cel mai bine intoarce-ti biroul cu spatele la geam. Sper ca te-am ajutat!
Nu e bine nici cu lumina in fata calculatorului, nici cu lumina in fata calculatorului.cel mai bine e sa fie pus lateral
Eu te-as sfatui ca la 50 de minute sa iei 10 minute pauza sau sa muti calculatorul in alta parte.
Ar fi bine daca ai pune perdea (jaluzele) sau sa iti pui biroul departe de geam
Ar trebui sa iti muti biroul sau sa acoperi geamul cu o patura sau perdea.
Nu cred ca are ceva... in plus si eu sunt in aceeasi situatie de ani buni si nu am patit nimic
Eu am patit ochi mei sunt mai sensibili la lumina dar probabil e din alta cauza.
anonim_4396 întreabă: