| Cretzzzu a întrebat:

Are ceva daca azi am mancat numai o conserva de ton de 180g? e prea mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Amaterasu a răspuns:

Nu e mult...@ala cu nume de rustongueoate face ca mine si ca multi altii:La o conserva mananca mai mult de jumatate de paine.

| Cretzzzu explică (pentru Amaterasu):

Am pus intrebarea pentru ca tin dieta si de asta dar mna..macar tu ai raspuns serios nu ca toti cretinii @NonEinstein si @ЯлюблюРоссию.

9 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

La glume din astea nu radeam nici la gradinita.
Daca chiar vorbesti serios, spune-le parintilor tai sa te duca la un psiholog.

| Cretzzzu explică (pentru unknownn):

Daca tu faci glume din asta ii treaba ta... daca nu aveai un raspuns serios si normal de ce ai mai intrat pe intreabarea asta?

| unknownn a răspuns (pentru Cretzzzu):

A,sa inteleg ca esti obez si ai peste 100 de kg?

| Cretzzzu explică (pentru unknownn):

Raspuns de om cretin.

Si nu, nu sunt obez si nu am peste 100kg doamne fereste...dar cei ca tine sunt prea redusi mintal sa inteleaga ceva...

Si ti-am mai spus. daca nu te intereseaza sa vorbesti serios ...nu mai comenta bai baiatule

| unknownn a răspuns (pentru Cretzzzu):

Pai atunci ce rahat de dieta tii daca nu esti obez? Eu stiam ca dietele sunt pentru oamenii care au problema cu greutatea.Nu care au 75 de kg si vor sa aiba 70.

suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa te ia vantul pe strada daca mananci numai atat

| NonEinstein a răspuns:

Chiar aşa du.te la un psiholog.
Şi incă zici "e prea mult?" acum vrei să te dai mare sau ce?

| Cretzzzu explică (pentru NonEinstein):

LOL Nu vreau sa ma dau mare rolling on the floor..eu tin dieta si de asta spuneam.dar na.