| IonelPacifistu a întrebat:

Are ceva daca fac sala la 14 ani? Am citit ca imi poate afecta inaltimea si chestii de-astea.
E adevarat?
Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AleeAlexaaandraaa a răspuns:

Depinde acum. E ok sa faci sala la varsta ta, dar depinde ce exercitii faci. Sa nu faci cu greutati mari, deoarece iti poate,, afecta" inaltimea. Tu, daca, te concentrezi doar pe spate, brate si faci cu greurati mari atunci nu te miri ca o sa mai scazi in cm din inaltime. Faci cu greutati mai mici. Oricum, la varsta ta nu-ti trebuie greutati mari. Combina sala cu inotul. E genial! Inotul te inalta, lucreaza toti muschii si te si inalta. Sau na, daca nu vrei inot si totusi o sa vrei cu greutati mari ce-ti recomand este sa stai atarnat la bara. Te prinzi de o bara random, si stai atarnat cat poti de mult. Fa asta zilnic si nu scazi din inaltime, dar te poti inalta. Daca ai o nelamurire, te mai ajut, daca stiu

1 răspuns:
| Andreeush a răspuns:

Nu îți afectează înălțimea, din contră e bine să faci sport.