Salut, Daca nu mananci dimineata o sa fii mai putin energic, corpul in momentul in care este supus la efort (ca e vorba de alergat, ca e vorba de sala etc) are nevoie de "carburant" si "carburantul" pentru om este mancarea, automat daca mananci dimineata corpul o sa fie mai puternic, si are de unde sa isi ia nutrientii pentru efortul pe care urmeaza sa-l depuna, insa daca nu mananci nimic corpul nu are de unde sa isi ia nutrientii asa ca o sa isi ia din ce are deja corpul respectiv din tesutul adipos(din grasimi) si in cel mai rau caz o sa inceapa sa arda masa musculara pentru a duce efortul respectiv.
Din punctul meu de vedere iti recomand sa mananci dimineata cat de putin acolo, un iaurt 0-2% grasimi, un baton proteic, niste ovaz cu lapte, o banana, doua oua fierte, paine integrala.
Depinde ce sport si durata / intensitatea lor faci. normal din cate stiu, e recomandat sa iei proteinele dupa exercitii, dar nu cred ca ar strica sa mananci dimineata inainte de alergare sau exercitii cardio
noName_8681 întreabă:
AntoniaOrman întreabă:
anonim_4396 întreabă: