| IonutPetre12 a întrebat:

Are ceva daca iau augumentin si nurofen forte extra (cred) cu energizant?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce cu energizant? De la apă faci râie?

| alina2k18 a răspuns:

Bea o cafea tare cu zahar daca te simti slabit si fara energie.
Banuiesc ca ai o infectie in corp de iei augmentin.

| Bizon95 a răspuns:

Nurofen si energetizant se ajuta unul pe altul... nu cinestiece dar, iti scade febra mai bine
insa toate 3... sa iti traiasca stomacul, energizantul produce aciditate, nurofenul e agresiv, iar antibioticul face probleme stomacale si poate distruge flora intestinala

| IonutPetre12 explică (pentru Bizon95):

Daca schimb energizantul cu cola are tot acelasi efect?

| Bizon95 a răspuns (pentru IonutPetre12):

Da, mai slab, dar da

| RobertMoon a răspuns:

Nu are nimic, important e sa nu bei alcool si sa iei astea dupa ce mananci bine ca s-ar putea sa te simti slabit.

| adryang78 a răspuns:

ARE ceva simplul fapt că bei energizant. Nu înțeleg pasiunea multora pentru porcăriile astea de energizante.

| Sonia822 a răspuns:

Nurofen poate da atacuri cerebrale, scrie si pe prospect.
Pastilele se iau la diferenta de cel putin 2 ore.
Pt energizant cauta articolole in care scrie cati au facut infarct cand au baut 2 consecutiv.
Da, potenteaza substantele active, poti face infarct, sau accident cerebral. Poti paraliza. Nu sunt bomboane. Sunt sigura ca poti sa bei si apa, nu doar energizant, ia incearca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cred ca are feva. Când pronunți asta zici ca ți-ai pierdut dinții laughing

| Dandinelle a răspuns:

De ce trebuie sa iei si energizantul? E de asteptat sa nu ai prea multa energie din cauza infectiei cu care corpul se lupta, dar trebuie sa-i dai timp corpului sa se puna la punct.
Ia antibioticul doar daca e prescris de medic pentru ce ai acum. Nu lua alte medicamente in combinatie cu antibioticul fara recomandarea medicului. Ai grija ce bagi in stomacul tau si sper ca ti s-au dat si probiotice. Multa sanatate