| ZaiKo a întrebat:

Are ceva daca iau proteine pentru masa musculara expirate de 1 - 2 ani? este gen creatina... pls raspundeti

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Madalin_8241 a răspuns:

Evident, pentru ca acele granule sunt ca un fel de "Sfere" si daca au expirat s-au spart sferele alea si isi pierd toata componenta, de obicei astea expirate sunt intarite, deci daca nu vrei sa ajungi la spital sau sa te c##i 2 zile mai bine nu lua

6 răspunsuri:
| Duudy a răspuns:

Daaang l-)
Logic ca arelaughing
Heloo sunt expirate!
Deci inseamna ca nu mai pot fi consumate big grin

| CarlaD a răspuns:

Normal ca are ceva.in primul rand nu te ajuta sa iti formezi muschii(cred ca pentru asta sunt bune0 si in al doilea rand pot aparea intoxicatii si alte efecte adverse grave.Deci mai bine cumpara-ti unele noi care au un termen de valabilitate lung.

| daniel_5197 a răspuns:

Pai cam are...chiar ai baga in tine ceva ce stii ca e expirat de doi ani?

| Cosmin86 a răspuns:

Cum adica "proteine gen creatina"?

Creatina are ZERO proteine.

Pasul 1 : inveti ce sunt proteinele.

Pasul 2 : nu mai faci AFIRMATII TAMPITE gen "proteine gen creatina".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate eu acum m-am apucat de ele
sincer nu stiu

| Mezomorful a răspuns:

Daca le consumi iti pot aparea simtome de gen:diaree, constipatie, stari de greata, voma, chiar si depresie deoarece actioneaza si asupra sistemului nervos si sub nici o forma nu iti va creste masa musculara.