anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are ceva daca imi spal parul doar o data pe saptamana? Asa il spal de mica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E bine pana la 10-11 ani. Dupa aceea vei vedea ca dupa cateva zile incepe sa miroase a imbacsit, sa nu il simti foarte curat ci semi-curat si sa nu poti iesi asa in lume. Daca locuiesti intr-un oras, vei simti si un vag miros de fum si praf, care te va impiedica sa dormi (din cauza ca la pubertateincepi sa secreti mai mult sebum care ingrasa parul si atrage praful si particulele de fum). Se recomanda sa te speli cam o data la 3-4 zile, asa incat intotdeauna parul tau sa aiba miros de curat si proaspat si cand bagi mana prin el sa il simti suplu si curat

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Este INDICAT să te speli pe cap de 2 ori pe săptămână, la interval de 3-4 zile happy

Toate cele bune.

| AirănMeidăn a răspuns:

Nu are nimic

| T0T a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Corect! E chiar bine o data pe satpamana.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna
recomand sa te speli pe par de 2 ori pe saptamana pentru o igiena corecta.
O zi buna.

| ilinc a răspuns:

Daca asa esti tu obisnuita, desigur nu are nimic, dar daca ti se ingrasa ti-as recomanda sa te speli de 2 ori pe saptamana

| MarieStephan a răspuns:

E foarte bine....asa recomanda SI medicii
Daca te speli o data la 2 zile sau la 2 saptamani faci matreata si alte minunatii
Doctorul ne.a recomandat (intregii familii) sa incercam sa ne spalam parul o data la 7 zile

| Starlight510 a răspuns:

Nu are absolut nimic! Asa mi-l spalam si eu mai de mult, doar ca acum mi-l de 2 ori pe saptamana pentru ca am parul foarte gras.

| crystyn3l a răspuns:

Imputita mica

| Ally0202 a răspuns:

Nu are nmk....si eu tot o data pe saptamana ma spala...