Foaie de varza aplicata pe locul respectiv, varza verde ce in prealabil a fost zdrobita sau taiata superficial pentru a lasa zeama face minuni la inflamatii. Mai poti sa faci si gargara cu Hofiden Q10 si apa calda (e o licoare de la Hofigal, o gasesti la magazinele naturiste, maxim 8-9 RON costa). Dupa ce scapi de abces, sa nu mai faci prostia sa te speli cu pasta de dinti cu fluor/spumant. Ia pasta de dinti cu argila de la Gennadent, oricit de ciudat ti s-ar parea sa bagi argila in gura. Nu aiurez aici, am avut o infectie care era sa ma bage in mormint si de fiecare data cind folosesc din nou fluor mai mult de 2-3 ori, am din nou semne de inflamatie gingivala. Intr-un mod evident, toate analizele imi ies bine.
P.S. Normal ca NU trebuie sa spargi abcesul.
Si eu am avut abces la masea, dar nu ma durea, m-am dus la farmacie si am intrebare ce este bun pentru abces si mi-a dat o ctiutsa de pastile, am preferat sa nu ma duc la dentist, sper sati treaca, FUNDA?
Eu l-am facut de una singura nu am fost niciodata la dentist m-a durut la incepu dar in 10" nu am mai avut nimic dar am facut cu ac de seringa nou.
Am avut si eu abces la masea si stiu cum doare, dar eu te-as sfatui sa te duci la dentist.
EdwardAlex întreabă: