| Teodor35 a întrebat:

Are ceva daca in dieta pe care o tin, mananc cate un baton protein(din fructe lemnoase)? Ca sa imi pot face nr. de proteine necesare pe zi.Un baton are in jur de 200 de calorii ????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alicezzz a răspuns:

Depinde ce dieta ti si daca este permis.
Eu ti a recomanda dieta Rina am slabit 26 kg cu ea si e sanatoasa si cu multe permise pe zile carbo, proteine, vitamine, amidon. Un fel de disociata, vitamine zilnic...
Bafta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alicezzz):

Nicio dieta nu e sanatoasa, in special cele disociate. Cand ceva e cu adevarat sanatos, il poti tine toata viata... dieta NU o poti tine toata viata, se termina la un mom dat.

De aceea e cel mai bine sa ai un stil de viata sanatos, in loc de o prostie de dieta.

| Alicezzz a răspuns (pentru Cosmin86):

laughing nu te pune nimeni sa o ti o viata intreaga, de aceea exista mentinerea in Rina pe care o poti tine fara probleme cat vrei, asa ca devine un mod de viata odata ce inveti cum sa gatesti si sa consumi produsele combinate!

Tot e o prostie, ca orice dieta.

Se vede ca vorbesti fara sa ai idee doar ca sa te afli in treaba!
Atunci e mai bine sa bage 3000 kalorii pe zi dupa minea ta, foarte sanatos decat sa ai un mod sanatos de viata bogat in toti nutrientii!
Hai ca imi pierd timpul degeaba cu tine!

Tu doar in extreme o dai? Ori o dieta tampita, ori 3000kcal pe zi...

Normal ca pierzi timpul, cand o sa ai macar 10% din cunostiintele mele de nutritie, atunci sa comentezi. Asta o sa-ti ia cel putin 4-5 ani.

Båi "extreme" tu asta carte multa care esti!
Eu ti am dat un ex cu 3000 de calorii!
Eu ca si parte femininå ar tr sa consum 2000 de calorii, iar un barbat 2500 calorii pe zi?! Unde sunt bai fraierica geamantan "extremele"?
Cu cunostintele tale ma sterg c** ai priceput?!
O viata sanatoasa si o alimentatie corecta si o face fiecare cum vrea, cu dieta, cu sport etc

Nu ma cobor la nivelul cuiva care tine o dieta "disociata".

9 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Nu stim ce dieta tii tu. Daca tii o dieta de 2500 calorii, nu are rost sa mai mananci si batoane proteice.

| SwedishMeatball a răspuns:

Poti manca de toate, dar cu moderatie. Nu trebuie sa faci greva foamei