Întrebare recomandată | alexandra14 a întrebat:

Are ceva daca ma culc cu castile de mp3 ascultand muzica ...imi poate afecta urechile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cristina93 a răspuns:

Nu e bine, iti afecteaza urechile, o prietena, asculta 30 min pe zi cat facea drumul la scoala si intr-o luna nu mai auzea la fel de bine, dar toata noaptea sa iti sune muzica in urechi nu e prea bine, si nici nu iti este de vre un fofos, ca doar...dormi, nu auzi ce iti canta. Eu te sfatuiesc sa nu mai dormi cu castile in urechi. big grin

11 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cu timpul iti afecteaza auzul, mai bine fa pauza.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Depinde.happyDaca muzica este data incet nu iti afecteaza urechile.Asa ca daca vrei sa asculti muzica. Da volumul incet big grin

| Flav a răspuns:

Depinde de volumul la care dai.

| Puiutz a răspuns:

Nu`:d.stai lin`...atata timp cat asculti asa mai incetuc.
byee:*

| Razvy197 a răspuns:

Nu e bine sa porti casti noaptea.iti poate afecta urechile si muzica aceea o sa iti i-a somunul de tot

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu patesti nimic.winking

| stealthb a răspuns:

Nu e bine sa porti casti foarte mult timp. Am auzit de DJ care au probleme cu auzul si am citit ca dupa o ora de stat cu castile in urechi, numarul bacteriilor din ureche creste de 700 de ori.

| Ioana_8202 a răspuns:

Mai renunta la casti...in 10 ani o sa ajungi sa nu mai auzi ai grija.

| Iulian03 a răspuns:

Crede-ma eu stau si 12 ore pe zi cu castile in urechi la un volum medium si nu am nimic la ureche, pe bune, si asta cred ca e de 4 ani buni sau 3, ma rog nu mai conteaza.
Asculta si tu sfaturi de la un om care sta atata timp cu castile in urechi, nu de la altii care stau 5 minute pe zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexandra culca-te cu un baiat si nu o sa-ti mai afecteze urechile...

| .-RaZvY-. a răspuns:

Nu are nimic, poti sa dormi linistit!winking