Nu e bine, iti afecteaza urechile, o prietena, asculta 30 min pe zi cat facea drumul la scoala si intr-o luna nu mai auzea la fel de bine, dar toata noaptea sa iti sune muzica in urechi nu e prea bine, si nici nu iti este de vre un fofos, ca doar...dormi, nu auzi ce iti canta. Eu te sfatuiesc sa nu mai dormi cu castile in urechi.
Depinde.Daca muzica este data incet nu iti afecteaza urechile.Asa ca daca vrei sa asculti muzica. Da volumul incet
Nu e bine sa porti casti noaptea.iti poate afecta urechile si muzica aceea o sa iti i-a somunul de tot
Nu e bine sa porti casti foarte mult timp. Am auzit de DJ care au probleme cu auzul si am citit ca dupa o ora de stat cu castile in urechi, numarul bacteriilor din ureche creste de 700 de ori.
Crede-ma eu stau si 12 ore pe zi cu castile in urechi la un volum medium si nu am nimic la ureche, pe bune, si asta cred ca e de 4 ani buni sau 3, ma rog nu mai conteaza.
Asculta si tu sfaturi de la un om care sta atata timp cu castile in urechi, nu de la altii care stau 5 minute pe zi.
CinevaAnonimă întreabă:
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: