In cel mai rau caz, poate sa faca meningita, asa ca daca merge spre rau, chemati salvarea.
Sper ca sora ta e bine acum. Daca nu, chemati salvarea, meningita e o boala foarte grava. Poti sa ne spui si noua cand se rezolva. Doamne ajuta.
Nu pot sa-mi iau gandul de la sora ta, sper ca s-a terminat totul cu bine. Doamne ajuta.
Multumesc frumos pentru raspuns. Poate sa fie meningita, meningita virala. Sora mea, acum aproape treizeci de ani, a mers cu capul gol, dupa tuns, prin ploaie. Era o burnita de toamna. Apoi a avut dureri de cap difuze, stare de oboseala, nu si-a luat temperatura. Dupa doua saptamani, febra mare, senzatie insuportabila in cavitatea toracica, a cazut. Meningita. Am avut si noi noroc, mai bine zis ne-a ajutat Dumnezeu, nu a murit si nici nu a ramas tampita. Duceti-o la doctor, va rog eu frumos, in stadiul asta e bine sa mergi, ca sa scapi de consecinte. Unde apartineti exista urgenta, la orice spital e camera de garda unde primeste urgentele. Ce crezi ca se intampla daca mergeti degeaba? Nimica. Poate ca nu are meningita, dar are ceva, odata ce o doare capul. Poate sa fie sinuzita, asta nu te omoara, dar daca nu o tratezi si se cronicizeaza te chinui toata viata. Doctor. Dumnezeu sa va ajute pe amandoua si familia voastra.
Dacă vreți să mai aflați despre sora mea. Càutați-mà pe facebook Madalina Andreea.
anonim_4396 întreabă: