| Solanoo a întrebat:

Are ceva daca sunt pe stop si m-am tuns?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Isabellaღ a răspuns:

Nu are nimic.Eu stiu ca daca te vopsesti si esti pe stop nu prinde bine culoarea.Dar daca te-ai tuns nu are nimichappy

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da iti explodeaza capu ala gol
ce sa aiba n-are nicio legatura

| mary_1284 a răspuns:

Nu are nimic

| Unknown_2108 a răspuns:

În care zonă? Intimă?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca nu ti se aseaza parul bine.

| Sofiaღ a răspuns:

Bună.
Ce legatură are tunsul cu faptul că eşti pe stop?
Pa, pa.

| Norocknolife a răspuns:

Nu are nimic stai linistita n-are nici o legatura parul[capul] cu zona pubianahee hee

| Maryana11 a răspuns:

Draga mea.astea`s doar niste mituri si nu`s adevarate asa ca nu crede in ele...alt mit mai este ca.cand esti pe stop nu ai voie sa mananci inghetata.pur si simplu nu ai voie sa faci nimic.dar astea sunt superstitii asa ca las-o`balta :-J

| opium a răspuns:

Da,ai ramas gravida cu frizerul.

| Mariusyk16 a răspuns:

Eu cred ca nu ai nimic in capatana aia!

| Mariusyk16 a răspuns:

Eu cred ca ai probleme cu capul!

| Widiach a răspuns:

Mai oameni buni...Ganditi.va ca fata nu are mai mult de 12-13 ani, asa cum sunt cei mai multi care pun intrebari de acest gen pe site. De unde vreti sa stie ca intrebarea ei suna gen "Are ceva daca mi.am facut cont pe TPU si stresez lumea?". Raspuns: Nu are nimic, oricum lumea nu e deloc stresata din moment ce raspunde la intrebarea ei cum a facut.o @ Maryana11 ("are daca esti pe stop si mananci inghetata"). De ce va mai mirati? Lasati.i, ca uite asa vor ajunge sa scrie fabule si pe foile de examen scolare care vor urma...

| xCatastrophe a răspuns:

Baa lasa`ti fata nu era si ea sigura.BRAVO @Widiach...winking