Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 5 Mai 2025 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Carnea de pui care e facuta gata si congelata, e procesata si ea?
Salut, de acum maxim o saptamana simt o durere usoara spre moderata in partea dreapta a pieptului numai cand ma misc sau fac efort incluzand partea respectiva. Mentionez ca fac sala si ma gandesc ca ar...? (mai mult)
Sunt în clasa a 10a. Pe parcursul gimnaziului am fost deseori exclus și lăsat în afara grupurilor sociale, eu fiind un copil supradotat. Am experimentat chiar și bullyingul, dar mult din aceste ...? (mai mult)
Voi ce ziceti scannerul de alimente spune mereu adevarul? Sau nu chiar
Când mi- am dat bandajul jos ca să îl schimb de la de la unghia de la picior unde am fost operată, am observat că bandajul se lipise de rană și când am am tras de el se vedea puțin sânge la ...? (mai mult)
Mi-a pocnit gâtul în partea stânga din senin și am simțit pe moment o durere foarte intensă. De la ce e posibil să îmi fi pocnit, și poate fi ceva grav? Acum simt durerea spre maxilar
Știți ceva sa taie pofta de mâncare? Deocamdată doar păcanelele au reușit, dar nu mai pot sa joc ca mi-am dat autoexcludere! De la nervi tot îmi vine sa mănânc.
Buna ziua! Stie cineva sa imi raspunda si mie la urmatoarea intrebare : daca o persoana mai are doar cei 8 dinti din fata din partea de jos mai se poate face fateta dentara?
Bună! A mai luat cineva Klacid pentru amigdalită pultacee, de două ori pe zi la recomandarea medicului? Dacă da, a avut efect?
Buna, mi- am dat un pierce in lobul urechii si nu cred ca stiu cum sa l ingrijesc. Tipa la care am fost mi- a zis sa nu l ating in primele ore, iar dupa sa incep sa ma joc usor cu el ca sa nu se faca...? (mai mult)
Bună! Știți cumva dacă spuma sau crema autobronzanta afectează dacă ești însărcinată? Am pielea foarte albă și cum la solar sau la soare nu mai pot sta încerc să mențin un bronz cat de cat...? (mai mult)
Bună, un medic pediatru în București care răspunde și la mesaje în caz de vreo urgență, am dat doar de medici foarte arțăgoși care dacă puneai mai mult de o întrebare mi se răspundea urat...? (mai mult)
Buna! O întrebare as avea, în principiu pentru persoanele care sunt în cunoștință de cauză. În cazul unei paciente cu SOP, cum se calculeaza varsta sarcinii? Va expune caz concret: am...? (mai mult)
Bună! Puteți să mi spuneți va rog dacă deschid carnet pentru sarcina la clinica privata, pot ulterior sa nasc la stat?( sunt asigurată ) Nu mă primește la policlinică din cauza faptului că...? (mai mult)
Cei care ati luat tratament cu roacutane dupa ce ati terminat tratamentul ati mai avut probleme cu acneea?
De fel la câte zile vine menstruația? În general
Hai salut, am și eu o întrebare, după ce tușesc destul de tare simt o mâncărime în gât după care coboară încet spre piept, am fost la doctorul de familie și mi- a zis ca s- ar putea să am...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă am făcut vaccinul de 14 ani si am zona zoster pe jumătate tratata?
Ce înseamnă roșu și galben pe brățară de la Obregia?
Am făcut ieri vaccinul pentru 14 ani, după câte ore, minim, am voie sa ud locul sau sa transpir acolo? Minim!
Bună! De un an și simt ca nu pot lua destul aer în piept și când îmi vine să casc nu pot casca complet și 24 din 24 încerc și trag aer în piept dar tot simt ca nu e suficient. Când e noapte...? (mai mult)
Salut. Am nevoie de un psihiatru in Prahova daca stiti pe cineva care chiar vrea sa te ajute si nu doar sa te faca de bani. De un an am anxietate gravă, dupa un atac de panica a inceput tot si de atunci...? (mai mult)
Mi-a întârziat menstruația 3 zile, dar azi a 3 a zi ma doare capul, pe sub burta (partea cu ovarele) și spatele. O fi vreo dereglare hormonala? S-a mai imtamplat la cineva?
Pot fuma dupa 3 ore de la extracția unei măsele măcar o țigara doua?
Se poate dona sânge mâine sau e închis?
Salut, am și eu o problemă, deci de 5 zile nu pot să dorm, adică dorm pe reprize mici, am fost la doctor și mi- a zis că am o mică asistate și seară când vreau să dorm mă ia cu transpirații...? (mai mult)
Bună De ce la unii de la anxietate le tremura capul și la alții nu? Din ce cauza îți tremura capul de la anxietate? Cei cu simptome de tremur al corpului cauzat de anxietate asa- i ca, chiar dacă...? (mai mult)
Dacă am câteva măsele cariate, pot intra la armată?
Buna, la ce ajuta acidul ascorbic?
Bună! Ce părere aveți de injecțiile PRP pentru scalp? Aș vrea să știu dacă sunt persoane care au făcut și dacă au avut rezultate. Mă gândesc să le încep dar chiar aș vrea să și facă ...? (mai mult)
Salutare! Acum 3 saptamani am fost la dentist sa imi refac o plomba facuta acum vreo 3 4 ani pentru ca mi- a crapat. De atunci ma doare respectiva masea daca mananc ceva tare pe ea ( in rest nu ma doare...? (mai mult)
Acum câteva minute cam jumătate de oră mă jucam cu o capsulă ariel și s- a spart și mi- a sărit detergent din ea în ochi. M- am clătit cu apă, acum sunt, , OK", văd, , OK" dar mă ustură...? (mai mult)
Buna. Astazi in timpul unui meci mi- am luat o lovitura sub centura destul de urâtă Pe moment, nu am simtit nimic, insa acum am observat câteva pete de sânge pe lenjeria intima si menstruatie sunt...? (mai mult)
În timp ce îmi luam pantalonii pe mine m- am lovit din greșeală cu pumnul în partea stânga a abdomenului în partea de jos, spre ovare. De atunci simt când mă mișc o durere în zona aceea, dar...? (mai mult)
Buna, îmi ghiorțăie stomacul mereuuu, chiar daca imi este foame sau nu, ce sa fac? Mă deranjează foarte rau, nu am dureri de burta sau altceva, totul e ok la corpul meu, exista pastile pentru...? (mai mult)
Sfaturi pentru a creste masa corporala? Am 1, 78 m înălțime și doar 56 kg ( știu ca e foarte puțin, însă sunt perfect sănătos, mereu am fost foarte slab). Ideea este ca vreau sa fac o schimbare...? (mai mult)
Bună tuturor! După o răceală, am rămas cu un zgomot constant în urechea dreaptă. Am făcut timpanogramă și mi s- a spus că am lichid în spatele timpanului. Observ că zgomotul dispare complet...? (mai mult)
Care- i diferența dintre diabet și prediabet? La prediabet am totuși voie să b dulce? Dar la diabet? Concret ce se întâmplă dacă ești diabetic și consumi spre exemplu o ciocolată Milka ...? (mai mult)
Pot lua Arlevert pentru vertij în timp ce urmez tratament cu antibiotic?
Buna ziua, de cateva luni mi- au aparut hemoroizi. Nu am nici un simptom, dar sunt un pic vizibili. M- am dat cu o crema, nu a dat rezultate. Am o alimentatie foarte sanatoasa si totusi nu dispar! ...? (mai mult)
Salut. Deci de aproximativ 3 săptămâni, a început într- o zi un spasm muscular, sau cum se numește, efectiv tremurarea unui mușchi. Dar s- a oprit. Acum a început iar și fix cand vreau sa ...? (mai mult)
Am o sensibilitate/durere la nivelul labiilor, aproape de deschiderea vaginală. Ce poate cauza asta? Adică apăs și simt ceva o presiune/durere c
Am o întrebare, am luat o sticlă de suc Tymbark de portocale și mi se pare ca are gust ciudat m-am uitat la data de expirare dar nu înțeleg, scrie doar 8. 2025 7:11 Și jos L411191 RP1 G
Va salut vin și eu cu o intrebare, am fost diagnosticat cu balanita la spitalul regina Maria din București unde mi- au dat o crema care a fost bună Tridrem problema care era uneori când forțam sexul...? (mai mult)
Bună seara! Am 17 ani, locuiesc în comuna Glina, județul Ilfov, și am deficiențe de auz (port proteze auditive). Aș vrea să încep demersurile pentru a obține pensia de handicap, dar nu...? (mai mult)
Am luat 1050mg de serlift, ma simt doar un pic rau, ca o amețeala și o senzație de căldură, e normal?
Hristos a înviat! Credeți că joggingul poate preveni atacul cerebral?
Mama mea tușește fără oprire de 4 luni. Cunoașteți vreun remediu naturist pentru tuse? A incercat cam tot ce era pe piață.
După 3 zile de la cauterizarea la unghia mare de la picior a trebuit să ies undeva, nu am mers foarte mult pe jos și m- am încălțat în niște adidași foarte moi dar când am ajuns acasă m- a apucat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
Mariana567 întreabă:
Elelena65 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...