Da de ce sa tragi?
Sti care o sa fie consecintele? O sa ajungi sa spui, inca un fum, inca unu pana cand o sa zici doar o tigara si apoi sa nu te mai poti lasa de ele! Deoarece nicotina ( substanta continuta de tigara ) provoaca dependentza!
Parerea mea este ca o sa-ti para rau! Exact in aceeasi situatie e si o prietena de-a mea, cica fuma sa slabeasca, acum fumeaza de 1 an si niciun rezultat, insa efectele negative se vad : dependentza!
Daca nu te apuci de fumat
Nu rezolvi nimic
Eu fumez de pe la... 17 ani
Parinti sunt de vina la mine
amandoi fumatori
acum sau lasat...
Eu le mai sting uneori xD
Aici e vorba mai mult de consecintele pshihice decat decat cele fizice.Cum au spus majoritatea, vei deveni usor dependenta. Daca excludem acest lucru, nu prea dauneaza acel fum.
Sfatul meu:Ia si fumeaza daca intr-adevar vrei, caci cu fumurile oricum vei ajunge la asta
Ceea ce faci tu poate, de fapt mai mult ca sigur creeaza dependenta. si e foarte greu sa te lasi. gandeste-te la viata si sanatatea ta (informeaza-te). Multi dintre adolescenti considera ca fumatul e la moda/cool
Si care mai e fazaa cu ce te alegi naree nimic dar eu un inteleg ce faci caa no sa simtii cu adevarat placearea daca tu tragi un fum si cicaa pe saptamana
eu te sfatuiesc sa nu fumezi dar daca vreimai bine trageein piept decat sa pufai odata fara rost si la saptamanaa? nu decii narenici nu sens ce vrei sa faci economieepe bunee mai bine lasatee sau faa cum vrei dar ee doar un moft caree nicinul simti mai aless la saptamana DECI mai bine ori telasi de tot oriincepii daa nu cu pufaielii ca e mai rau daca pufai decat sa tragii ti se ingalbenesc dinti si o sa ai probleme cu gatu grave
Daaa! are...tot cate-un fum pana incepe sa-ti placa. si dupacea nu te mai poti lasa de fumat
Nu cred ca acum va insemna cine stie ce dar oe viitor o sa suferi consecintele vei deveni dependenta si vei ajunge sa fumezi mult mai mult decat o tigare ( sau cum zici tu numai un fum )... te sfatuiesc s-o lasi balta